lauantai 6. marraskuuta 2010

Suuren Sukkasato-arvonnan tulokset

No niin, rakkaat sadonkorjaajat, suuri arvonta on päättynyt. Vanhan tavan mukaan olin numeroinut teidät siinä järjestyksessä kuin loppukesästä Sukkasatoon ilmoittauduitte, ja arvonta tapahtui satunnaislukugeneraattorin avulla näiden numeroiden perusteella.


Muistattehan, että palkinnon voittaja ottaa itse yhteyttä lahjoittajaan ja kertoo yhteystietonsa. Toki myös lahjoittaja voi olla yhteydessä voittajaan. Joka tapauksessa käykää tarkkaan läpi tämän postauksen kaikki listat oman nimimerkkinne varalta, ja jos onni suosi, klikatkaa linkkiä ja etsikää yhteystiedot. Ongelmatilanteissa voitte aina ottaa yhteyttä minuun.


Kaikkien kesken arvotut palkinnot
 • Ilu lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi Ilona Korhosen & Jenni Östermanin teoksen Neulekirja. Tähkäpää ja muut lempineuleet. Voittaja on Outi.
 • LankaLuola lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi kerän yksiväristä lankaa ja kerän kirjavaa lankaa. Yksivärisen langan voitti kerttunenko ja kirjavan langan MarjutJ.
 •  Lankatupa lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi kerän Opalin käsinvärjättyä sukkalankaa. Voittaja on pappipuikoissa.
 • Lanka- ja käsityöliike Anjalin lahjoittaa jokaiselle alablogille yhden sukkalankapalkinnon, joka arvotaan kaikkien vähintään yhden sukkaparin neuloneiden kesken.
  Arvonnan suorittivat apuemot, ja voittajat ovat seuraavat:

  Heinäladossa Pauliina
  Perunalaarissa Sude
  Hillokellarissa Eeva
 • Tarja lahjoittaa 2 palkintoa kaikkien osanottajien kesken, toinen on lankapalkinto ja toinen on syötävää herkkua. Lankapalkinnon voitti Kaija L. ja herkkupalkinnon Megi.
 • Marelo lahjoittaa kaikkien osanottajien kesken arvottavaksi K-Citymarketin lahjakortin. Voittaja on Aititati.
 • Piitsu lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi avattavia silmukkamerkkejä kolme pakettia, yhdessä paketissa 4 silmukkamerkkiä. Voittajat ovat Nasulainen, Janna ja Kristiina.
 • Miirma Rukki ja rautapata -nettikaupasta lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi 200g luonnonväriaineilla värjättyä sukkalankaa (75% villa, 25% polyester) ja 200g luonnonväriaineilla värjättyä huivilankaa (100% villa). Sukkalangan voitti Prinsessapieni ja huivilangan SatuK.
 • Äiti-puffa lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi "Sukka-Puffa-lankaa ynnä tarvittavia tilpehöörejä", kuten hän asian itse ilmaisi! :) Voittaja on Xante.
Eri kategorioissa arvotut tai lahjoitetut palkinnot
 • TiiQ ompelee Buttercup Bagin sille, joka julkaisee sukkasadon aikana uuden, ilmaisen sukkaohjeen. Jos ohjeita tulee useampia, arpa ratkaiskoon kassin saajan. Tällä TiiQ haluaa kannustaa uusien sukkaohjeiden kirjoittamiseen.Ainoa ilmoittautuja ja siis voittaja on LeenaK. Leena on julkaissut omassa alablogissaan Heinäladossa kaksi uutta ohjetta: Lasten ribbineulossukat ja Vilma-säärystimet.Emo onnittelee lämpimästi kaikkia voittajia ja kiittää sydämestään jokaista teistä, jotka jälleen mahdollistitte Sukkasadon keräämisen. Erityisesti haluan kiittää ihania apuemoja  Agathaa, MaaritiaTopperiaAnnia ja SeijaP:tä, joiden kanssa sadonkorjuu sujui kuin tanssi.

Mukavaa joulunodotusta ja kodikkaita talvi-iltoja kynttilöiden ja sukankutimen kanssa! Ehkä tapaamme taas ensi vuonna...

13 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Kiitokset pää- ja apuemoille! Tänä vuonna ei irronnut puikoilta kuin yhdet sukat, mutta se olikin vaatimaton tavoitteeni :-)

Kaisa kirjoitti...

Yksi on enemmän kuin ei yhtään... ;)

Sude kirjoitti...

Oikein sylintäydeltä kiitoksia kaikille emoille. Ensi vuonna toivottavasti taas tavataan näissä merkeissä.

Pirjo kirjoitti...

Kiitokset emolle ja apuemoille! Aina yhtä mukava nähdä erilaisia sukkia ja oppia uusia malleja!

Nimetön kirjoitti...

No, voi, voi, voi, voi, enkö minä taaskaan voittanut mitään!!!!
Ensi vuonna lahjoitan palkinnon minäkin vai pitäisköhän lahjoittaa niin monta palkintoa, että varmasti voitan.
Kiitos kaikille,
-tainaf-

xante kirjoitti...

Ihanaa!!mä olen voittanut,yritin s-postilla äitibuffalle tietoja lähettää,mutta en saanut lähtemään,kovasti jotain herjasi:(

Kaisa kirjoitti...

Xante, välitin viestisi eteenpäin Äiti-puffalle!

SiskoHanne kirjoitti...

Suurkiitokset emoille ja apuemoille! Oma sukkasatoni ei nyt ollut kovin suuri, mutta myös minä sain paljon uusia malleja ja ideoita.Ja arpaonnikin yllätti...

xante kirjoitti...

Kaisa,kiitos!!kyllä ne mailit menee perille,kun kirjoittaa osoiteen oikein;)mulla oli tullut "painovirhe"

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Öööh, katohan, minä olin voittanut jotain, enkä aikaisemmin edes huomannut - miten sen voiton voi lunastaa? Ottamalla Lankatupaan yhteyttä?

Janna kirjoitti...

Hei, otin yhteyttä palkinnon lahjoittajaan jo aikaa sitten (jätin blogiin viestin kun ei spostiosoitetta ollut), mutta mitään ei ole sieltä päästä kuulunut... Mitä tehdä?

Kaisa kirjoitti...

Pappi puikoissa, kyllä, ajatus on että voittaja ottaa lahjoittajaan yhteyttä.

Janna, laitan sinulle sähköpostia.

Simon kirjoitti...

Mielenkiintoinen blogi! :)