torstai 9. elokuuta 2012

SUKKASATO 2012

OLIS SITTEN ALAKAMASSA . SUKKIA OLISI TARKOITUS TEHDÄ SYYSKUU JA LOKAKUU.
ILMOITTAUTUMISET OTAN VASTAAN AIKUISTENVAIHTOJA@GMAIL.COM AINA 26.8 KLO 12.00 ASTI.

KERROTHAN NIMESI MILLÄ OLET MUKANA TEMPAUKSESSA,BLOGIOSOITTEESI JA S.POSTIOSOITTEESI MIHIN SITTEN HALAUAT AIKANASI KUTSUSI TULLA JOHONKIN LAARIIN MUKAAN KUTOMAAN SUKKIA.

SITTEN KYSELISIN OLSIIKO HALUKUKKAITA KOLMEA IHMISTÄ TULEMAAN MINULLE APUEMOKSI ELI LASKEMAAN JOKA VIIKKO OMAN LAARINSA SUKAT JA ILMOITTAMAAN SIITÄ MINULLE,

VOISIKO JOKU SUUNNITELLA MEILLE TÄHÄN TEMPAUKSEEN SOPIVAN BLOGINAPIN NIIN OLISIN ILOINEN. ITSE EN OSAA SITÄ TEHDÄ JA AIKAA EI OLE SEN OPETTELUUN.

SUKAT ALOITETAAN1.9  JA LOPETETAAN VIIMEINEN PÄIVÄ LOKAKUUTA ELI ENSIMMÄINEN SUKKA SAA OLLA VASTA TUOLLOIN ALOITETTU JA SUKKIA SAA TEHDÄ NIIN MONET KUIN KERKIÄT- ALOITUKSELLA EI MUUTEN OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ KOSKA TEHTY. UFOT EIVÄT SIIS KELPAA MUKAAN.

SUKAT LASKETAAN AINA KERRAN VIIKOSSA JA ENSIMMÄINEN LASKUTAPAHTUU 9.9 ELI KUDOMME 2 PÄIVÄÄ ENEMMÄN KUIN MUISSA VIIKOISSA.  TOINEN 19.9 JA SIITÄ ETEENPÄIN KERRAN VIIKOSSA.

AJATTELIN SAMALLA ETTEI TÄNÄ VUONNA PIDETÄ LAISINKAAN LOPUSSA ARVONTAA. PIDÄMME VAIN HAUSKAA KESKENÄMME, JOTEN EN TARVITSE PALKINTOJEN LAHJOITTAJIA.

POISTELEN TÄSSÄ PIKKUHILJAA VIIMEVUODEN KUTOILIJOITA JA NIIDEN KÄYTTÖJÄ, JOTEN BLOGI ON HIEMAN SEKAISIN VIELÄ. KOITAN SAADA TÄMÄN PIAN SIISTIKSI TÄTÄ VUOTTA VARTEN. PERUNALAARISSA ON HIUKAN ONGELMAA MINUN KOHDALLANI KATSOTAAN PYSTYNKÖ OTTAMAAN SEN KÄYTTÖÖN VAI EN. MUTTA MUSITA OLEN JO TYHJENTÄNYT JOTAKIN.

TÄLLÄ HETKELLÄ MUKAAN MAHTUU NOIN 240 SUKAN NEULOJAA.
KAIKKI ALABLOGIT ON TOIMINNASSA :)

SUKAT VOIT NEULOA VAIKKA LAHJAKSI, ITSELLESI  TAI KENELLE TAHANSA. SUKKIA EI LAHJOITETA KENELLEKKÄÄN. VAAN PIDÄT NE ITSELLÄSI.VAAN RAPORTOIT OMAT KUTOMASI SUKAT SIIHEN ALABLOGIIN JOHON OLET SAANUT KUTSUN. NÄIN PYSTYMME LASKEMAAN KUINKA MONET SUKAT KUDOMME AINA KO. VIIKONKOHDALLA. TARKOITUKSENA PN PITÄÄ HAUSKAA, MUTTA EI KILPAILLA SIITÄ KUKA KUTOO ENITEN SUKKIA.

KYSELLÄ SAA JA MINÄ INFORMOIN TÄSSÄ KOTILADOSSA KAIKESTA MITÄ MIELEENI TULEE.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole aiemmin osallistunut, nyt tekisi mieli. Luin tuosta viestistä että sukat tulee olla aloitettu 1.9. ja kauhistuin että kaikki sukat pitää laittaa alulle samana päivänä! Ilmeisesti siis kuitenkin pitää aloittaa 1.9. tai sen jälkeen?

marelo kirjoitti...

TIINA KYLLÄ OLERT OIKEASSA SUKAT ALOITETAAN SILLOIN JA SIITÄ ETEENPÄIN

Anonyymi kirjoitti...

Aiemmin on ainakin ollut, ja uskoisin nyttenkin olevan, että sukkasadon sukat saa aloittaa aikaisintaan tuolloin 1.9. Ja ei tarvi tosiaan kaikkia sukkiaan aloittaa tuolloin. :)

AP kirjoitti...

Hei anteeksi mutta voisitko kirjoittaa ilman capseja? Kun nuo isot kirjaimet ovat nettikielessä kai edelleenkin huutamisen merkki plus tuollaista tekstiä on todella rasittava lukea. Enkä oikein keksi, miksi tekstin pitäisi olla alakoulun aapisen alkusivujen näköistä.

Kirsikkainen kirjoitti...

Olen saanut kutsun heinälatoon ja kirjoitusoikeuskin näkyy olevan kun esittelyn kirjoitin mutta en näy missään muissa osallistujalistoissa?