sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hyväntekeväisyyttä

Täällä on monelta jo tippunut ja tippuu varmasti jatkossakin monet monet "turhat" (siis omaa käyttäjää odottavat) vauvakokoiset sukat ja tossut. Anjalin verkkokauppa lähestyi minua sähköpostilla, jossa kertoi Salon sairaalan keräyksestä:

"Salon Sairaalan Synnytysosasto aiotaan lopettaa ja synnyttäjät ohjataan Turkuun TYKSiin. Isoja valtakunnallisestikin uutiskynnykset ylittäneitä vastutusmielenosoituksia on järjestetty, mutta pienenä tuen osoituksena jokainen tänä vuonna Salossa syntynyt vauva saa mukaansa sukat/tossut. Sukkia saa tuoda/lähettää Lanka- ja käsityöliike Anjalinille www.anjalin.net, josta ne toimitetaan edelleen Salon synnärille."

Tässä taas hyvä kohde käyttää jämälankansa hyvän tekemiseen!

2 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Myös Seinäjoen sairaalaan on menossa keräys. Siellä yritetään antaa omat pikkusukat jokaiselle syntyvälle, mutta kaikille emme vielä pysty kutomaan. Joten myös tänne voi laittaa sukkasatosaalista tulemaan.

Megi kirjoitti...

Ja niin ikään TAYSiin kerätään vauvansukkia Facebook ryhmässä
https://www.facebook.com/groups/TAYS.siin.villasukkia/
Seuraava dead line 12.12. ja teemana on Joulu. Toki vauvansukat voivat olla minkälaiset vain, mutta jatkuvaan keräykseen on tuotu pientä lisämaustetta teemoilla.