sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Nilkkasukkasatoa


Ai hurja, meinasin ihan unohtaa raportoida viikon saaliini tänne Sukkasatoon. Nyt Kaisa-emolla menee taas laskut ihan uusiksi, anteeksi kovasti kun joudut vielä tilastoja korjaamaan!


Valmistui yksi neulottu sukkapari miehelleni Fabel-langasta. Kas, kun omia sukkiani tein ja niin kovasti ihastelin langan mukavuutta, tulin samalla luvanneeksi rakkaallenikin sukat. Lupaus tuli nyt lunastettua ja oikein passelit nilkkasukat tuli, vaikka kyllä niitä sitten neuloinkin.

Kärsivällisyyteni ei ole mitään maailmanennätysluokkaa, kun puhutaan miehen sukkien kutomisesta kohtuullisen pienillä (2½ mm) puikoilla, mutta kyllä kannatti nähdä vaiva, sillä oikein hyvät sukat tuli. Toivottavasti kuluvat ahkerassa käytössä :). Silmukkamääriä ja muuta nippelitietoa tästä sukkaparista löytyy täältä.


Virkkasin yhdet tossutkin, mutta huolitaankos niitä tänne, vai pitikös olla neulottuja jalanlämmittimiä vainen? Jengasta kuitenkin virkkasin jonkinlaiset mummelitoffelit. En tiedä vielä tykkäänkö niistä, vai enkö. Blogissa on kuva kyllä.

Mukavaa alkavaa sukkaviikkoa kaikille kanssasukkailijoille!! Kilkuttelemisiin :)!

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Älä luule, kyllä sukat nyt menevät ensi sunnuntain tiliin! :D Itselläkin on tuolla yksi valmis pari esittelemättä vielä...

Mieluummin ehkä pitäisin Sukkasadon neulottujen tuotosten paikkana, kun Virkkausringissähän tossuja nimenomaan virkkaillaan.