tiistai 21. syyskuuta 2010

Muistutusta ja tiedotusta

Toivottavasti kaikkien sadonkorjuuviikko on alkanut suotuisasti! Onneksi tämä sukkasadon korjuu sujuu oikeastaan vain paremmin sadesäällä, meillä ainakin vettä on tullut koko päivän kuin aisaa.

Tuossa juttelin apuemojen kanssa ja haluaisin muistuttaa teitä kaikkia eräästä käytännön asiasta. Muistattehan rakkaat ystävät käyttää niitä luokkatunnisteita, erityisesti 10valmiit, 10satoa tai mikä teidän omassa alablogissanne sitä nyt vastaakin! Löydätte oikean tiedon omasta alablogistanne. (Kaikki oman alablogin tunnisteet näette, kun klikkaatte kirjoitusvaiheessa ruudun alaosassa olevaa linkkiä "Näytä kaikki". Sitten vain valitsette sieltä oikeat 10-alkuiset.) Apuemojen tavoite on laskea valmistuneet sen mukaan, montako sukkaparia tällä luokkatunnisteella on merkitty. Mikäli siis todella haluat, että valmistamasi sukat varmasti näkyvät saldossa, muista tunniste!!

Sitten on kysytty siitä, hyväksytäänkö Sukkasatoon pohjalliset ja vanhojen sukkien teritys. Ylidiktaattorin ominaisuudessa olen todennut, että hyväksytään! Jonakin vuonna hyväksyttiin jopa legginsit, mutta kuitenkin mieluiten pysytään näissä "yläosattomissa"... :) Eli kaikki käpälänlämmittimet kelpaavat.

Näillä eväillä siis jatketaan. Reipasta sadonkorjuumieltä kaikille!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pikkuisen pitää saivarrella... Entä jos teen SUKKAhousut vauvalle, lasketaanko ne? Kun niissä on kuitenkin se "sukka". ;)

Kaisa kirjoitti...

Sukkahousut sopivat erinomaisesti... ;)

Unknown kirjoitti...

Jeejee! Ehkäpä vielä ylitän itseni... ;)