perjantai 24. syyskuuta 2010

Uusia hyväntekeväisyyskohteita

Sateista (ainakin meillä) perjantaita teille kaikille!

TiiQ lähestyi minua sähköpostilla ja vinkkasi parista uudesta hyväntekeväisyyskohteesta.


Sotilaskotiliiton Operaatio Villasukan rinnalle on yksityishenkilön aloitteesta polkaistu Villasukat tuntemattomalle siviilipalvelusmiehelle -keräys. Tiedotusblogi löytyy osoitteesta http://sivarisukka.blogspot.com .
 YLE Savo haastaa neulomaan villasukkia Nenäpäivä-keräyksen hyväksi. Tässä kuvalinkki ilmoitukseen: http://picasaweb.google.com/lh/photo/TMpBonlKV2Vn-G_4oNxyp4E0LzVTLe_XLsTSilYsG3E?feat=directlink .  
Lisään nämä tuonna oikean sivupalkin listaan. Muistattehan käydä kurkkimassa sinne, jos tuntuu, että koko oma lähipiiri on jo villasukilla kyllästetty ja lisää tekisi mieli tehdä. Ja muistattehan, että hyväntekeväisyyskohteista saa vapaasti levittää tietoa eteenpäin vaikka omassa blogissa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miks sivarisukat ei kestä mielipiteitä muilta? kaikki sensuroidaan!!!!!!aika köyhää toimintaa.

Kaisa kirjoitti...

Niin kauan kuin kielenkäyttö on asiallista, kommentit pääsevät läpi. Oletko muuten kokeillut sukanneulontaa? Se on hyvä keino kanavoida turhautumista. :)

marelo kirjoitti...

mihin noita siukkia voi postitaa savon nenäpäivä keräykseen

TiiQ kirjoitti...

YLE Savon Nenäpäivä-kampanjan neulontapuolen yhteistyökumppani on Taitokeskus, jonka yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.taitosavo.fi/kuopio.htm .

Kaisa kirjoitti...

Kiitos TiiQlle!

Pikkumyy kirjoitti...

Jätin viestiä siun omaan blogiin jo jonkin aikaa sitten, mutta laitan nyt tännekin. Vaikka miulta itseltä jäi sukkasato tänä vuonna väliin (ja sukkia näyttää syntyvän enemmän kuin koskaan, kun tähän on osallistunut) niin voisin palkita eniten tuntemattomille sotilaille sukkia neuloneen.

Kaisa kirjoitti...

Pikkumyy, anteeksi! Piti tarkentamani sitä kommenttiasi, että onko ehtoja jne, ja sitten se unohtui... Mutta kiitos kun jaksoit hätyytellä! :) Nyt palkinto pääsee arvontalistalle.

Pikkumyy kirjoitti...

:) Ei muita ehtoja, kuin se, että kuka neuloo eniten tuohon projektiin. Siun kautta varmaan saan sitten osoitetiedot ja muut. Ei tästä ollut haittaa, aattelin vaan ettei unohdu :)