torstai 11. lokakuuta 2007

kamera kotiutui, siispä satoa poimimaan uudet 7 paria

Ensinnä valmistuivat nämä Kuuran kosketus-sukat, painoa 80g ja lankana harmaa Nalle. Sukkapuikot 3mm, tiimalasikantapää ja sädekavennus.

Sitten otin käsiini nyssäkän Baby Ull-merkkistä vauvalankaa, 100% merinovillaa. En alkanut tikuttelemaan 2.5mm puikoilla vaan otin langan kaksinkertaisena ja 3mm puikoilla, suurimmat sukat tein 3.5mm puikoilla joista tulikin pehmoisimmat.


Sydämen ohje löytyy Alma-sukista. Varressa 40s, terässä 36. Tiimalasikantapää ja sädekavennus.


Vaaleanpunainen ja vihreä sukkapari, sydämen ohje Ullasta. Tiimalasikantapää, vihreissä nauhakavennus ja vaaleanpunaisissa sädekavennus. Varressa silmukoita 36, terässä 9+8+8+9.


Valkeat perussukat joiden varsiin ajattelin nirkkoreunaa. Reikärivi alkoi näyttää itsessään kauniilta, voihan olla että laitan siihen koristenauhan tms... Silmukoita kuten ylläolevissa vihr.+vaal.pun.

Pienimmät sukat, resorivarsi. Silmukoita 36, nauhakavennus kärjessä.Nämä kahdesta eri vaaleanpunaisesta tehdyt sukat ovat suurimmat ja neulottu 3.5mm puikoilla. Varressa 36s ja terässä 9+8+8+9.


Ylläolevat lasten sukat lähtevät Lämmitä Pikkuvarpaat keräykseen, heti kunhan saan tehtyä pakettiin vielä yhdet sukat; Baby Ull-lankaa jäi vielä pikkiriikkisiin sukkiin. Sitten on lupaamani 7 paria valmiina, ja voipihan olla ettei se siihen vielä jää...
Jollen ole väärin laskenut, oma saldoni on nyt 15 paria sukkia Sukkasadon aikana. Taitaakin olla hyvä satovuosi tänä syksynä. =)

1 kommentti:

satumh kirjoitti...

tosi söpöt nuo missä on punaiset sydämet! :)