maanantai 8. lokakuuta 2007

Parini nro 7 ja 8 pikkuvarpaille

Pitihän sitä tikutella viikonloppureissullakin ja niin valmistuivat pikkuvarpaille tehtaastani sukkaparit numero seitsemän ja kahdeksan. Mainitsinkin näistä jo hiukan aiemmin tuolla alempana, TuijaM:n postauksessa. Mietiskelin hiukan laittavani pikkusukkatehtaan jäähylle, kun saan kymmenen paria kasaan. Jos maltan. Niitä on niin kiva tikuttaa ja langanjämiähän tässä huushollissa piisaa. :D Enkä ole vielä päättänyt, kuuluuko tuo aiemmin neulottu, ensimmäisessä valmistumisraportissani esitelty valkoinen akryylihirvityspari tuohon lukemaan, vaikka aionkin sen lähettää. Kymmenen paria on kuitenkin mukavan pyöreä luku eteenpäin laitettavaksi.

Tässä siis viikonloppureissun tekeleet -ja Iiris-kissan nenä:


Ihan en mene takuuseen, koska vyötteet puuttuvat, mutta luulisin kummankin langan olleen vuosikerta-Seiskaveikkaa. Toinen on siis meleerattua ruskeaa ja toinen luonnonvalkoista erisävyisillä ruskeilla pilkuilla ryyditettynä. Nämä väreiltään peilikuvaparit ovat vauvakokoa ja painavat 33 grammaa niillä iänikuisilla kolmosen bambuilla neulottuna. :o)

Pilkullista jäi reilummin, joten seuraavat saattavat olla mielenkiintoinen viritelmä pilkullista luonnonvalkoista parilla ruskealla raidanrääpäleellä (ruskeaa jäi hyvin pienet nöttöset) sekä mahdollisesti kanervalla ryyditettynä. Esimerkiksi.

5 kommenttia:

tuijam kirjoitti...

ihanat värit! Sukat meikäläisen makuun, yksinkertaista maanläheisyyttä - jos ilmaisun sallit. =)

Viides pikkupari just itsellä puikoilla, aika vaan painua pehkuihin.

Ja lähetä ne "akryylit" myös, kyllä nekin lämmittävät ihan taatusti, olen joskus tehnyt ukollekin akryyliterillä olevia saapassukkia.

Makepeace75 kirjoitti...

TuijaM: Kiitos. :o) Juu, aion ilman muuta lähettää ne akryylitkin; kyllähän ne lämmittävät joka tapauksessa enemmän kuin kokonaan puuttuvat sukat.

tuijam kirjoitti...

vitsit, en ole vieläkään nukkumassa....vielä tää tiimalasikantapää loppuun, vielä tää nyssäkkäkerä loppuun, vielä tää sotkuinen keränsisusta-mytty loppuun....! Voice mölisee telkkarissa ja tää läppäri on tässä edessä auki, edelleen...
Mutta nyt mä menen, hyviä öitä silmukkasisarille!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäsin ihan hirmuisesti noista yksivärisistä, pilkullisista seiskaveikoista silloin kun niitä oli (taisin olla yläasteella kun niitä viimeksi näin...), ja kyllä harmittaa ettei niitä enää saa mistään! Novita sais tuoda ne takas markkinoille...

Makepeace75 kirjoitti...

Virtuaalivalo: Minäpä hamstrasin lisää pilkkulankaa kesällä Asado-kirppikselstä. Siellä oli jonkin entisen lankakauppiaan kuolinpesän langat. Hirveä kassillinen muutti meille.. ;D