maanantai 31. elokuuta 2009

Kolmen tunnin päästä se alkaa...

...nimittäin tämän vuoden sukkasadon korjuu! :) Eli huomisen puolella aloitetut sukat ym. lasketaan mukaan saldoihin.

Joku tarkkaavainen on voinut huomata, että allekirjoittaneen nimi puuttuu kokonaan osanottajalistalta. En siis ole ilmoittautunut... Mutta kummasti piti tuossa alkuillasta käydä penkomassa sukkalankoja esiin, joten jospa emoltakin jotakin satoa putkahtaisi johonkin alablogiin. Ainakin hirveästi himottaisi tarttua sukkapuikkoihin.

Muutama kutsu on ollut karkuteillä, toivon mukaan nyt jokainen ilmoittautunut on omansa saanut! Nyt ei sitten muuta kuin paljon iloista mieltä sadonkorjuuseen. Ensimmäisiä saldoja ilmaantuu tänne Kotilatoon ensi sunnuntaina. Mutta muistakaa, että määrä ei ole tärkein, vaan se, että meillä on mukavaa!

8 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Pitäiskö valvoa puoleen yöhön ;) Työkaverit ainakin pitäisivät ihan sekona. Tai nehän pitää jo... No, sekompana.

teija kirjoitti...

minä ainakin istun puikot ja langat käsissä ja vielä ois
1 h ja 48 min...:( odottavan aika on pitkä!

Jaana J kirjoitti...

Malli on jo katsottuna, puikot valmiina ja lankaa on käden ulottuvilla. Todella raastavaa tämä odottelu! Tietenkin sitten nukahdan just kun saisi aloittaa...

Kaisa kirjoitti...

Jos yhtään lohduttaa, niin emo tänään melkein loi jo silmukat - mutta sain olluksi enkä rikkonut sääntöjä. :) Huomisaamuksi varaan kyllä kerän jo aamukahvin ääreen, ehtii siinä edes kierroksen neuloa ennen töihin lähtöä! :D

Susu kirjoitti...

Lanka ja upouudet Knit Prot odottavat keskiyötä. Soittivat paikallisesta radiosta tänään ja kyselivät syksyn neulejutuista. Oli pakko mainita, että netissä kerätään huomisesta alkaen Sukkasatoa melkein kolmen sadan neulojan voimin:-)

MariL kirjoitti...

Tämä tikuttelee tuskissaan jotain tylsää resoria, että aika kuluisi... vielä 41 minuuttia ennen kuin saa vaihtaa sukkapuikkoihin. ;)

xante kirjoitti...

Jeessss,nyt saa aloittaa!Oikestaan taisin jo myöhästyä,mutta uni tuli eilen liian aikaisin:))

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi