tiistai 1. syyskuuta 2009

Oletko saanut kutsun??

Huomenta, rakkaat sadonkorjaajat! En tiedä, valvoiko joku puoleenyöhön kuten vähän eilen kommenteissa arveli, mutta joka tapauksessa sadonkorjuu alkaa tänään! :D

Huomasin alablogien asetuksissa käydessäni, että aika moni ei vielä ole kirjautunut omaan blogiinsa, vaikka kutsu on lähtenyt. Osahan on ehkä kirjautumatta siksi, ettei ole ollut sähköpostin ääressä tai ehtinyt kirjautua, mutta toisaalta sain yhä joiltakin viestiä, että kutsua ei ole kuulunut. Kutsut on siis lähetetty lauantaiaamuna ja käytännössä niiden olisi pitänyt olla perillä saman tien.

Ellet ole saanut kutsua, ilmoita heti asiasta, niin laitan sen uudelleen matkaan. Kutsu tulee siihen sähköpostiosoitteeseesi, jonka ilmoittautumisen yhteydessä annoit. Tarkista roskapostikansio ja ellei kutsua ole sielläkään, ota ihmeessä nyt kiireesti yhteyttä!! Kutsu on siis Bloggerin automaattinen viesti, jonka otsikosta ja sisällöstä voit lukea enemmän täältä.

Valitettavasti tänään ehdin hoitaa näitä asioita taas vasta työpäivän jälkeen, siksi hoputtelinkin teitä ilmoittamaan heti elokuun viimeisien päivien aikana, ellei kutsua kuulunut. Niinpä kävin nyt klikkailemassa "Kutsu uudelleen" -nappulaa jokaisen kohdalla, joka ei vielä ole kirjautunut. Jos siis et ole vain ehtinyt vielä käydä omassa alablogissasi ja saat kutsun jo toistamiseen, pahoittelut, se johtuu varmistuksen varmistuksesta. :)

Toivottavasti pian kaikki pääsevät sisään omaan alablogiinsa.

Ei kommentteja: