sunnuntai 13. syyskuuta 2009

2. viikon saldo 7.-13.9.2009

Ihmettelin tuossa päivemmällä apuemännille, että Sukkasadon aikana nämä viikot tuntuvat hujahtavan ohi tavallista nopeammin - taas on sunnuntai!

Ihan ensiksi pientä tiedotusta. Jos teillä on jotakin omaan alablogiinne liittyvää ongelmaa - ette ole ihan varmoja tunnisteasioista tai ette näy listalla vaikka pitäisi tms - niin ottakaa aina yhteyttä omaan apuemäntäänne!

Minä tempausemona luen Google Readerin kautta jokaisen sukkapostauksen ja vastailen yleisiin kysymyksiin, mutta olen jättänyt alablogit täysin apuemojen reviiriksi. Voin toki välittää tietoa eteenpäin oikealle apuemolle, mutta valitettavasti en osaa vastata itse alablogin sisältöön liittyviin asioihin.

Muistinvirkistykseksi vielä apuemot blogeittain - linkit vievät heidän omiin blogeihinsa, joista voi löytää sähköpostiosoitteen tai jättää kommentin, jolloin parhaiten saa apuemoon yhteyden:
  • Heinälato - Villasukka
  • Hillokellari - Tavallinen (jota tällä hetkellä sijaistaa Amma - Ammaa voi muutenkin huudella hätiin jos tuntuu, että oma apuemo on kiireinen)
  • Perunalaari - Topperi
Ja sitten saldoon, joka on toisella sadonkorjuuviikolla tämä:

123 paria aikuisten sukkia (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
65 paria lasten sukkia
33 paria vauvan sukkia
8 paria tossuja
2 paria lasten tossuja
9 paria säärystimiä
1 pari joogasukkia

Te olette ihan mahottomia... :D Yhteensä viikon aikana on siis neulottu 241 paria erilaisia käpälänlämmittimia, ja koko sadonkorjuusaldo on nyt 374 paria! Aivan valtavaa.

Tästä on hyvä lähteä taas uuteen viikkoon. Ainakin meillepäin luvattiin loppuviikosta viilenevää, aivan sopiva villasukkakeli... :)

2 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Mahtava määrä!
Montakohan viikkoa menis, et jokaiselle suomalaiselle olis sukat kudottu...

Anonyymi kirjoitti...

Lue koko blogi, melko hyva