torstai 10. syyskuuta 2009

Sukkia Tansaniaan

Huomenta sadonkorjaajat!

Sain juuri sähköpostia Savisudilta, joka ehdotti uutta kohdetta tuonne hyväntekeväisyyslistaan. Koska tästä kohteesta ei ole mitään valmista nettisivua olemassa, kirjoitan asiasta tänne Kotilatoon, jotta saan listalle linkin.

Savisuti suunnittelee lähtöä Tansaniaan kevättalvella tapaamaan suomalaisia ystäviään. Sinne tarvittaisiin kuulemma paljon villasukkia. Todellakin, Tansaniaan. Savisudin ystävät asuvat ylänköalueella ja siellä on kylmät yöt jo tähän aikaan vuodesta, ne lämpenevät vasta joulukuussa. Leena Pasasen Ilembulan sairaalassa annetaan myös kaikille vauvoille, erikoisesti keskosille mukaan villasukat ja neulottu vauvanmyssy.

Jos joku tästä innostuu, niin ottakaa yhteyttä Savisutiin ja kysykää hänen osoitettaan! Savisuti kerää sukat ja toivoo voivansa viedä matkalaukussaan Tansaniaan ison lastin sukkia niin kaikenikäisille lapsille kuin aikuisillekin.

4 kommenttia:

savisuti kirjoitti...

Hei, kaikenikäisten lasten sukat ovat myös tervetulleita. Yöt voi talviaikaan olla tosi kylmiä ja majat(=kodit) eivät ole mitenkään erikoisen lämpimiä.

Kaisa kirjoitti...

Tieto korjattu!

Merde kirjoitti...

Kelpaisivatko myös vähän käytetyt villasukat? Esikoiselta on jäänyt vino pino pieneksi.

savisuti kirjoitti...

Mertsu, uskon, että ne käy jos ovat hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita.