maanantai 24. syyskuuta 2007

Lisää pikkusukkia

Olen jäänyt koukkuun. :o) Pikkusukkia on kiva tehdä, ne valmistuvat niin nopsaan. Näitä tikuttelin eilen aivottomasti katsellessani kulttileffaa nimeltä Evil dead. ;D


Tässä on siis toinen uusi sukkapari Lämmitä pikkuvarpaat -keräykseen. Lankana edelleen Seiskaveikan Jättiraitaa ja tällä kertaa sen kaverina on myös pykälää paksumpaa Sukkista, jota löysin juuri sopivan nöttösen piristämään sukkia muutamalla raidalla. Langat tuntuivat passaavan paksuuserosta huolimatta yllättävän hyvin yhteen, ei ongelmia. Minusta näistä tuli iloiset sukkaset. :o) Kulutus oli yhteensä 38 grammaa kolmosen bambuilla ja sukkien koko noin 18/19.

Seuraavakin pari on jo puikoilla. ;o) Tämä on sangen kätevä ja mukava tapa tuhota pienet nöttöset erinäisiä riemunkirjavia langanjämiä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletkin tosi kivasti yhdistellyt värejä. Sievät raitasukat.Pääiin nyt itsekkin, kun saan nyt työn alla olevat Kertut valmiiksi että teen sitten pari pikkusukat "Lammitä Pikkuvarpaat" keräykseen.

Makepeace75 kirjoitti...

Kiitoksia. :o) Noilla raitalangoilla saa hauskaa jälkeä, kun työntää sekaan jotain muuta. Tunnelma muuttuu kummasti. Mieskin tykkäsi näistä kovasti.