tiistai 25. lokakuuta 2011

kahdeksas satoviiko 18.-24.10.2011

saatiin juuri laskettua ja saimme mukavasti jälleen kerran sukkia aikaiseksi ja sain todeta , että en ollut ainoa joka teki tällä viikolla pääkallosukkia.
En voi kuin ihailla teridän ihania sukkia. Jokainen sukka on omalla tavallaan kaunis. Mutta millainen tää toiseksi viimeine sato viikko sitten oli

Aikuisten sukat 58
Lasten sukat 29
Vauvan sukat 7
Säärystimet 4
Aikuisten tossut 3
Aikuisten polvarit 5
Sneaker/tennissukat 2

Sukkia saimme tällä viikolla aikaiseksi 111 ja yhteistuloksemme on tämän viikon jälkeen 1106.
Olenko huomannut parin viimeisen viikon aikana uupumusta, mukaan lukien itseni. Aina haluaisi alkaa tekemään jotain muuta kuin sukkia, mutta uutta kummiskin.

Ensiviikolla on sitten maantai viimeinen raportointi päivä, jonka jälkeen sukkia ei enän tehdä tämän tempauksen tiimoilta.
Arvonnan koitan suorittaa keskiviikkona, joten teillö on vielä tiistai 1.11.2011 aikaa laitaa haluamiinne arvointoihin nimenne.

3 kommenttia:

lankamariio kirjoitti...

Ymmärsinhän oikein, ensi maanantaina viime hetkillä hiki hatussa loppuunsaatetut saa siis ansaittujen yöunien jälkeen raportoida tiistaina 1.11.2011 ???

mirka kirjoitti...

Hei, sattumalta löysin tänne..kiinnostaako 100-v sukat mirkan ja kansalaisten voimin? Kela lakkautti pitkän perinteen torkkupeittojen ja kukkien antamisesta 100-v vedoten säästösyihin! Minä olen järjestänyt 263 paria tämän vuoden 100-v ja 296 paria bonuksena 101-107-vuotiaille ja tammikuussa lähtee lisää. 2,5kk aikana suomen kansa on kutonut yli 1000 paria sukkia, blogissani enemmän oikealla marginaalissa Anna Hyvän Kiertää otsikon alta..www.mirkajohansson.fi/blogi ota yhteyttä jos kiinnostaa, hyvää viikonloppua

mirka

Irena kirjoitti...

Niin eikö maanantain saa vielä kutoa kun on vielä lokakuuta? Ja tiistaina raportti? Olis vielä kesken yhdet..