sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Tilastoa

Edittiä välillä.

Helmis tuolla alempana kyseli, onko minulla mitään tilastoa valmistuneista sukista. Aikomus on ollut pyytää teitä itseänne merkitsemään muistiin paljonko sukkia teette tämän tempauksen aikana - mutta kun en kerran tähän mennessä ole sitä pyytänyt, niin ihan oikein että joudun laskemaan määrän itse! ;)


Tämä tilasto on toivon mukaan suunnilleen oikea, virhemarginaalia varmasti löytyy mutta suunnilleen näissä luvuissa mennään... Mukaan on laskettu kaikki tässä blogissa esitellyt sukat, siis nekin, jotka valmistuivat jo elokuun puolella mutta on esitelty täällä. Tilaston tein valmistuneiden laadun, en tekijän mukaan - tässähän ei ole kyse mistään kilpailusta.

Sukkia on valmistunut tähän mennessä 145 paria.
Tossuja
on valmistunut tähän mennessä 9 paria.
Sniikkereitä
on valmistunut tähän mennessä 2 paria.
Säärystimiä
on valmistunut tähän mennessä 1 pari.

Kaikkineen
siis "käpälänlämmittimiä" on syntynyt 157 paria. Ja Sukkasatoa on korjattu vasta runsaat pari viikkoa! Olette te ihan mahdottomia.

Edittinä tähän väliin: meitä on kaikkiaan 116 sukkailijaa sekä 3 sellaista, joille on kutsu mennyt mutta jotka eivät ole vielä tähän mennessä kirjautuneet sisään. Anna Ansalangasta, sinä olit jostakin syystä kahteen kertaan kirjoittajalistassa, poistin toiset identtiset tietosi - jos tämä aiheuttaa jotakin ongelmia sisäänkirjautumisessa, ota minuun yhteyttä!

Venäjä-keräykseen tehtyjä sukkia löysin äkkiseltään pari paria, mutta varmaan niitä on enemmänkin... merkitkäähän luokkatunniste "Venäjä-keräys" postaukseenne aina kun esittelette keräyssukat, olisi hauska saada näistäkin tilastoa!

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Wuhuu, 157 paria!! Ollaanpas me oltu tosi ahkeria!! Kiitos Kaisa tilastotiedoista, on tää aika huikeeta!!

Kohta voisi tosiaan ne Venäjä-sukatkin tehdä, kiitos muistutuksesta :).

uhoava gnu kirjoitti...

Kiitos laskennasta!
Onpa todella hurja määrä!
Montakos meitä osallistujia olikaan?

satumh kirjoitti...

kiva nähdä tilastoja! onpas me kerätty jo aimo sato vaikka ollaan vasta tempauksen alkumetreillä! :)

M kirjoitti...

Jos 15:ta päivässä tulee 157 paria niin tempauksen lopussa on (jos sama tahti jatkuu) ... 628 paria! Huisia! Jännä nähdä, paljonko saadaan kasaan :)