torstai 1. marraskuuta 2007

Sukkaemon kiitokset

Sukkasato päättyi virallisesti viime yönä - kirjaimellisesti meistä joillakin... ;) Mutta kuten jo sunnuntaina täällä postailin, laittakaa ihan rauhassa viimeiset käpälänlämmittimenne tähän blogiin kuluvan viikon aikana. Lasken viikonloppuna vasta lopullisen saldon. Aika mahtavalta tuo näyttää!

Lämmin kiitos vielä kerran teille jokaiselle, jotka lähditte mukaan sukittelemaan. Kun keksin tämän idean, ajattelin että 20 osanottajaa olisi jo mukava määrä. Ensimmäisen vuorokauden aikana teitä taisi ilmoittautua 50... Ja lopullisestihan meitä oli yli 100. Hienoa, hienoa! Ja joulupukkikin hykertelee kun hänen työtään on jo helpotettu.

Palataan asiaan taas ensi vuonna!

4 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Kaisa, kiitos sinulle.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kiitos itsellesi emännöinnistä! Oli mukava olla mukana. Sukkien teko innoittikin ihan eri lailla kun oli seuraa.. ;o))

satumh kirjoitti...

tosi mukavaa oli sukkailla ja tossuilla tämän tempauksen myötä. :) oishan tuota voinut tietysti useammatkin neuloa, mutta saavutin yhden hlökohtaisen tavoitteeni jo kun opettelin uuden tekniikan ja olen tyytyväinen siihen. :) vielä kuitenkin olisi tarkoitus muutamat sukat/tossut tehdä joululahjoiksi, että ei tämä tähän lopu vaikka välillä meinasikin hyytyä. :D

ElliDonna kirjoitti...

Tämä oli tosi hauska projekti, ihan tulee oikeasti hieman ikävä :-( Toisten tekosia on ollut tosi kiva seurata ja olen saanut itsekin monta uutta ideaa. Ihan varmasti olen mukana ensi vuonnakin!

Kiitos Kaisalle emännöinnistä!