torstai 1. marraskuuta 2007

Tiukille meni

Nyt voi sanoa, että minä ainakin käytin tehokkaasti koko kuukauden sukkia neuloen. Katsoin kelloa, kun viimeisen sukkaparin sain puikoilta pois ja se näytti 23.50 :) Olisihan vielä ollut jopa kymmenen minuuttia aikaa ;)
Tässä ensiksi kuva viimeisenä valmistuneesta sukkaparista. Nämä menevät kummipojalle ja ovat kokoa 32-33. Nämä on neulottu seiskaveikasta kolmosen puikoilla.


Nämä ovat vielä päättelemättä, kuten kuvastakin näkyy..

Nämä jälkimmäiset sukat menevät jouluna lahjaksi amopilleni ja myöskin kolmosen puikoilla seiskaveikasta neulottu. Näihin, tai varsinkin jälkimmäiseen sukkaan meinasi mennä hermot, sitä tuli kolmesti purettua kun kavennukset ei mennyt yksiin, mutta nyt viimein sain maanantaina sen valmiiksi :)


Sukkasadon saldoni näyttää seuraavaa:

Naisten sukkia 4 paria
Miesten sukkia 2 paria
lasten sukkia 7 paria (kokona vauva-33)
Loppusaldona yhteensä 13 paria (mulla on vissiin mennyt laskut jotenkin sekaisin, kun mielessäni laskin pareja olevan jo 14, mutta nyt vanhoja postauksia selatessa sainkin summaksi yhden vähemmän..)
joista Pikkuvarpaita lämmittämään lähti 2 paria sukkia.

Kaisalle ISO KIITOS emännöinnistä, oli mukavaa olla porukassa satoa keräämässä. Jos ensi vuonna jaksat taas sadonkorjuuta emännöidä, olen varmasti mukana. Oma tavoitteeni toteutui moninkertaisesti :)

Ei kommentteja: