sunnuntai 7. syyskuuta 2008

1. viikon saldo 1.-7.9.2008

Äkkiä on kulunut ensimmäinen sadonkorjuuviikko! Emo, joka majoittui koneelle uusiintuneen yskänsä ja Carmolis-munkkitippajuomansa kanssa, huomasi äkkiä, että on saldon laskun aika.

Tokihan olen pitänyt kirjaa hillotölkeistä ja heinäkasoista koko viikon ajan, joten nyt vain kävin eilisen jälkeen ilmoitetut työt läpi. Joka julkaisee sadonkorjuutuloksiaan alablogeissa myöhemmin tänä iltana, älköön hermostuko: ne tulevat sitten ensi viikon saldoon.

Ensiksi hiukan laskutavastani. Ihan rehellisen epäreilusti en erottele aikuisten ja lasten sukkia, tossuja jne, vaan kaikki lasketaan samaan. Koska kyse ei ole kilpailusta, ei ole väliä sillä, neulooko joku monet lasten sukat samassa ajassa jossa toinen saa valmiiksi yhdet isojalkaisen miehen sukat. :)

Toiseksi lasken käpälänlämmittimet siihen kategoriaan, jota itse käytätte. Esim. lyhytvartista sukkaa ja sniikkeriä voisi olla vaikea erottaa toisistaan, mutta jos työ on tekijän mukaan sukka, se lasketaan sukkiin - jos sniikkeri, niin sitten niihin. Mitään merkitystähän tällä jaottelulla ei ole, paitsi että on hauska nähdä, miten paljon mitäkin lajia varastoihin karttuu!

Ja sitten asiaan.

Ensimmäisen Sukkasato-viikon aikana on neulottu
sukkia 104 paria
tossuja 4 paria
sniikkereitä 1 pari

eli yhteensä 109 paria käpälänlämmittimiä.


Hienoa, upeaa! Te olette ihan uskomaton porukka.

Katsotaan nyt, milloin emo saa oman sadonkorjuunsa alkuun, vai saako ollenkaan... :) Joka tapauksessa iloista hillonkeitto- ja heinänharavointiviikkoa jokaiselle!

J.K. Vielä muistutan: seuratkaa Kotilatoa sivupalkkeineen kaikkineen! Täältä löytyvät linkit Bloggerin käyttöohjeisiin, tiedot arvonnoista ja hyväntekeväisyystempauksista, kerääntyneet saldot ja osanottajaluettelo. Sekä silloin tällöin emon muuta höpinää.

1 kommentti:

satumh kirjoitti...

no todellakin, nopeasti on eka viikko mennyt. minen oo kerennyt vielä ees alottaa! :D