sunnuntai 19. lokakuuta 2008

7. viikon saldo 13.-19.10.2008

Kiitos kommenteista edellisiin viikkopäivityksiin!

Katsotaan tuota ensi vuoden Sukkasadon aikataulua tarkemmin kun varmasti tiedetään, että ensi vuonnakin varmasti on Sukkasato... (Tällä hetkellä voin luvata että on, mutta koskaanhan ei tiedä mitä tapahtuu.) Toiset puoltavat kuukautta, toiset kahta, joten pitää miettiä. Marraskuu on kuitenkin jo muutaman vuoden ajan ollut Lapaskuu, niin että ehkä ei kannata sukkasia sinne asti venyttää.

Arvonnan ajattelin järjestää kuten joku ehdottikin: tänne Kotilatoon tulee oma postaus jokaiselle arvonnan "kategorialle" ja niihin ilmoittaudutaan kommenteissa. Mutta siitä myöhemmin.

Sen verran kuitenkin jo vinkkaan, että vaikka Sukkasato päättyy 31.10., niin lasken viimeisen viikon saldon vasta tuon viikon 44 sunnuntaina 2.11. Ei siis tarvitse yötä myöten kenenkään sukkia blogiin päivittää. (Emo itsekin on liesussa ne lokakuun pari viimeistä päivää, etten edes pääse koneelle. :)

Mutta nyt tämän viikon saldoon.

Seitsemännen Sukkasato-viikon aikana on neulottu
sukkia 90 paria
tossuja 9 paria
sniikkereitä 3 paria
säärystimiä 3 paria

eli yhteensä 105 paria käpälänlämmittimiä.

Koko Sukkasadon tähänastinen tulos on siis 898 paria.

Nyt on hyvä tsempata nämä pari viimeistä viikkoa - jos emokin saisi ne keskeneräiset valmiiksi! ;)

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Melkein 900 paria, hienoa! Kyllä se tonni menee rikki reilusti! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pientä väsymystä näyttää silti olevan ilmassa. Pitää nyt loppuun asti tsempata ja blogata tänne sitten ne hyshys-sukat, joita ei omaan voi julkaista.

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Itselläkin on tässä illan aikana käynyt mielessä tehdä vielä jokuset sukat.. Katsotaan mitä sitten saan aikaiseksi.. :) Mutta kyllä tuo 1000 täyteen saadaan!

tuijam kirjoitti...

kyllä tonni menee rikki että paukkuu, jokohan tällä viikolla?? olen hillokellaria ja heinälatoa käynyt juuri kurkkimassa, ja tuntuu että tahti on nyt hurja!