torstai 2. lokakuuta 2008

Nimenvaihdos!

Ei, ei Sukkasadon, mutta sukkamallin.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin tälläkin. Junasukka, tarinasukka... Mutta nyt virallisesti Tuulan sukka. Näin siteerattiin Hillokellarissa Mallia, joka oli asiasta Novitaklubissa tiedottanut. Tämä tiedoksi meille kaikille! Tämä Tuulan sukka -kuvani on viime talvelta.


Joku muuten kyseli alablogeissa, onko välttämätöntä laittaa sukista tarkkoja tietoja (langankulutus, puikkokoko jne). Toki ei ole. Minä lasken saldoon pelkät sukkamäärät, en esim. grammoja. (Vaikka hauska olisi tietää, montako kiloa lankaa tässä tempauksessa kulutetaan!)

Jos neuloo jollakin muulla kuin perusmallilla, on muista ehkä hauska tietää, paljonko lankaa tarvitaan, tai sen voi merkitä itselleen muistiin. Mutta välttämätöntä se ei siis ole.

Täälläkin tiedoksi, että jos sukkasadonkorjaajia liikkuu lauantaina Seinäjoen käsityömessuilla, niin blogimiitti on suunnittella klo 12 infopisteen luona - tavataan porukalla!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hauska juttu! Itse olen ainakin tulossa. Toivottavasti monta muutakin iloista neulojaa. Ostoslistaa alkaa tuossa kertyä pikkuhiljaa: puikkoja, lankaa yms..