sunnuntai 25. lokakuuta 2009

8. viikon saldo 19.-25.10.2009

Vähiin käy ennen kuin loppuu - uskotteko, että kaksi kuukautta on pian kulunut, ja tämänvuotista Sukkasatoa kootaan enää viikko, eli ensi lauantaina on viimeinen sadonkorjuupäivä!

Mutta huomio, nyt tulee tärkeää: vaikka tempaussukkien neulominen päättyy, kun lauantai 31.10. kääntyy sunnuntaille, teillä on aikaa raportoida viimeisen viikon sukista koko seuraava viikko eli 7.10.11 asti!! Tämä siksi, että kaikilla ei varmasti ole aikaa eikä mahdollisuutta ilmoittaa saldojaan heti marraskuun ensimmäisenä. Lisäksi voi olla, että emo makaa ensi sunnuntaina sairaalassa... Ensi sunnuntaina ei siis tule mitään tavanomaista saldoilmoitusta.

Jos niin käy, että emon odottama sairaalareissu venyisi, myös arvonnat viivästyvät vähän. Mutta kyllä ne joka tapauksessa marraskuun aikana suoritetaan. Tähän liittyen tänne Kotilatoon tulee taas "ilmoittautumispostauksia", koska osa voitoista on tarkoitettu esim. hyväntekeväisyyteen, lapsille jne neuloneiden kesken arvottaviksi. Käykää siis kurkkimassa näitä Kotiladon päivityksiä!

Mutta nyt sitten kahdeksannen sadonkorjuuviikon saldoon:

aikuisten sukkia 88 paria
lapsen 37 paria
vauvan 19 paria
joulusukkia 1 pari
säärystimet 3 paria
legginsit 1
säärystimiä 4 paria
tossukat 2 paria
huovutetut tossut 1 pari
aikuisten tossuja 14 pari
aikuisten sniikkereitä 4 paria

Toiseksi viimeisen sadonkorjuuviikon saldo on siis 174 paria, ja koko Sukkasato-saldo tähän mennessä 1345 paria! Olette te uskomattomia. Nyt jo on rikki viime vuoden kokonaissaldo.

Tsemppiä viimeiseen sadonkorjuuviikkoon!

1 kommentti:

MaaritH kirjoitti...

Tarkoitit varmaan 7.11. :)