perjantai 23. lokakuuta 2009

Sukkia Karjalan lapsille

Sain jälleen sähköpostia:

Hei!

Olen nyt toista vuotta koordinoimassa Suomen leojen Lämpöä Karjalan lapsille (LKL) -nimellä kulkevaa keräystä. Viime keväänä keräsimme seitsemällä paikkakunnalla yhteensä yli 3700 paria kenkiä. Aikasempina vuosina olemme keränneet kenkien lisäksi mm. hygieniatarvikkeita, sähköpattereita ja urheiluvälineitä ja ensikeväänä vuorossa ovat liinavaatteet.

Kerätyt tavarat menevät yhteistyökumppanina toimivan Karjalan Apu ry:n kautta Venäjän Karjalan lastenkoteihin ja sairaaloihin eli kohderyhmänä ovat vähävaraiset, sairaat ja suomalaisen näkökulmasta epäinhimillisissä oloissa elävät lapset. Olemme joulukuussa menossa kolmen hengen ryhmän kanssa tutustumaan pariin paikkaan, johon keräämämme tavarat ovat menneet. Tarkoituksenamme on mennessämme viedä lapsille käytännöllisiä joululahjoja ja ensisijaisesti ajattelimme villasukkia ja lapasia. Olen seurannut blogejasi ja yhteistyö Sukkasadon ahkeran väen kanssa kuulostaisi mukavalta :)

Leoklubit ovat 12-30-vuotiaille suunnattu palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Lisätietoa toiminnastamme ja keräyksestä minulta tai osoitteesta www.leo-clubs.fi

Terveisin,
Anna-Maija Räihä
Leo Club Jyväskylä/Lohikoski
Suomen leojen LKL-vastaavaJos haluat lähettää ryhmän mukana Karjalaan lasten sukkia, tumppuja ym, ota yhteyttä Anna-Maija Räihään osoitteessa ayksi ät hotmail piste com (poista välit jne). Hän kertoo, mihin osoitteeseen lämpimät joululahjat voi lähettää!

Ei kommentteja: