tiistai 19. lokakuuta 2010

Uusi hyväntekeväisyyskohde

Sain sähköpostia Ruiskaunokilta. Vaikka tempausaikaa on jäljellä enää pari viikkoa, laitan tämän kuitenkin näkyviin - aika moni meistä kun taitaa neuloa sukkia myös sadonkorjuuajan jälkeenkin.

Hei Kaisa! Pikkuisen myöhäinen ajankohta, mutta sain tänään käteeni kutsun neuloa sukkia Tampereen Koukkuniemeen teemalla: Suloiset sukat satavuotiaalle! Tule mukaan tempaukseen. Neulo sukat: pehmoiset, lämpimät, vanhuksen jalkaan sopivat...
Tuo sukat 15.11.mennessä. Mummon Kammari Otavalankatu 12 A 33100 TAMPERE www.mummonkammari.fi. Tavoitteena on antaa kaikille 100-vuotiaille lahjaksi villasukat. Teema on niin suloinen, että ansaitsee huomiotamme.

4 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Ihan keräys!<3 Koskeekohan tämä koko Suomea tai vain Tampereen seutua.

Kaisa kirjoitti...

Ymmärtäisin että Tamperetta, kun Koukkuniemen vanhainkodista puhutaan. Mutta mikäänhän ei estä levittämästä tätä ideaa myös muualle!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Laitoin mukaan osoitteen, jos joku haluaa postittaa! Kaisan ehdotus on mainio; voisimme levittää saman käytännön koko valtakuntaan!Yksi sukkapari menee kirjekuoressa mainiosti perille. Koukkuniemi on pohjoismaiden suurin vanhainkoti.

Anonyymi kirjoitti...

Joooo, ilman muuta, kaikki kynnelle kykenevät osallistuu ainakin yhdellä sukkaparilla.