sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vuoden 2010 suuri loppuarvonta

Huomenta rakkaat sadonkorjaajat! Sukkasadon viimeinen neulontapäivä on koittanut, vielä puoleenyöhön asti on aikaa tikutella loppuun se viimeinen sukkapari.

Muistattehan, että tänään en julkaise täällä Kotiladossa saldopostausta, vaan se tulee loppuviikosta. Vaikka sadonkorjuuneulominen päättyy, voitte blogata viimeistään tänään valmistuneet sukkanne ensi torstaihin 4.11. mennessä, vasta silloin apuemot laskevat lopullisen saldon. Muhkea lukema se tulee olemaan!

Sukkasatoon on kuulunut alusta lähtien arvonta, niin nytkin. Arpavoittolista on ollut koko sadonkorjuun ajan nähtävänä tuolla oikeassa sivupalkissa alhaalla. Suurin osa voitoista arvotaan kaikkien osallistujien kesken, joten niihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Muutama palkinnon lahjoittaja on kuitenkin rajannut osallistujamäärää. Koska minun ja apuemojen on mahdotonta pitää kirjaa kaikista sadoista upeista töistä, täytyy teidän itse ilmoittautua näihin arvontoihin. Ilmoittautumisaika on sama kuin bloggausaika, eli jättäkää kommentti johonkin seuraavista postauksista viimeistään 4.11., jos katsotte olevanne mukana yhdessä tai useammassa seuraavista kategorioista. Ilmoittautuminen on päättynyt.
Muoks. Siis jos olet esim. neulonut Tuulan sukkia keskolaan, joudut ilmoittamaan sukat sekä Tuulan sukka -postaukseen että hyväntekeväisyyspostaukseen. Yksi työ voi olla mukana useaassa kategoriassa.

Ne muut arpavoitot, joiden tavoittelemiseksi teidän ei tarvitse erikseen tehdä mitään, ovat tässä:
 • Ilu lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin teoksen Neulekirja. Tähkäpää ja muut lempineuleet.
 • LankaLuola lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi kerän yksiväristä lankaa ja kerän kirjavaa lankaa.
 • Lankatupa lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi kerän Opalin käsinvärjättyä sukkalankaa.
 • Lanka- ja käsityöliike Anjalin lahjoittaa jokaiselle alablogille yhden sukkalankapalkinnon, joka arvotaan kaikkien vähintään yhden sukkaparin neuloneiden kesken (tästä huolehtivat apuemot).
 • Tarja lahjoittaa 2 palkintoa kaikkien osanottajien kesken, toinen on lankapalkinto ja toinen on syötävää herkkua.
 • Marelo lahjoittaa kaikkien osanottajien kesken arvottavaksi K-Citymarketin lahjakortin.
 • Villitsilmukat (RavLink) lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi kirjan The Encyclopedia of Knitting, jota seuraa kerä sukkalankaa.
 • Piitsu lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi avattavia silmukkamerkkejä kolme pakettia, yhdessä paketissa 4 silmukkamerkkiä.
 • Miirma Rukki ja rautapata -nettikaupasta lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi 200g luonnonväriaineilla värjättyä sukkalankaa (75% villa, 25% polyester) ja 200g luonnonväriaineilla värjättyä huivilankaa (100% villa).
 •  Taikatoimet Ahoniemi lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi kaksi sukkalankapakettia.
 • Äiti-puffa lahjoittaa kaikkien kesken arvottavaksi "Sukka-Puffa-lankaa ynnä tarvittavia tilpehöörejä", kuten hän asian itse ilmaisi! :)
Arvonnan suoritan todennäköisesti pyhäinpäivän aikana, ja voittajaluettelo ilmestyy silloin tänne Kotilatoon. Ajatuksena on, että kukin voittaja ilmoittautuu suoraan palkinnon lahjoittajalle ja tämä lähettää palkinnon suoraan voittajalle, niin että olkaapa tarkkana sitten kun lista tulee näkyviin.

Siihen asti hyvää arpaonnea!

3 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Mulla olisi tälläinen pyyntö/kysymys: Olisko mahdollista saada jokaisen sadonkorjuublogin omat tilastot, kuinka paljo sukkia joka blogi on tehnyt? ;)

Agatha kirjoitti...

Kaisa-emo alussa taisi ilmoittaa, että ei "kisata" alablogien välillä vaan kerrytetään yhtä yhteistä satoa. Alablogijako on bloggerin rajoitusten takia: yhdessä blogissa voi olla vain 100 kirjoittajaa.

MariL kirjoitti...

Pysyn periaatteilleni uskollisena, enkä osallistu mihinkään noista arvonnoista, en myöskään kaikkien osallistujien kesken arvottaviin. :)