perjantai 5. marraskuuta 2010

Väliaikatiedotusta

Vielä vähän malttia Sukkasadon loppusaldoon! Koska bloggausaikaa oli vielä eilinen, kaikista alablogeista ei ole ihan lopullista summaa vielä saatu. Koska emo on tänään ehdottoman kiinni iltaan asti, postauksen teko voi viipyä, joten kärsivällisyyttä. Mutta sen voin kertoa, että en yhtään ihmettelisi, vaikka viimevuotinen 1681 käpälänlämmitinparin raja menisi nyt rikki..!!

Kyseltiin, voisinko julkistaa myös eri alablogien saldot. Voisin kyllä, mutta kuten apuemo Agatha tuolla kommenteissa jo totesikin: Sukkasato ei ole kilpailu. Jos Blogger sallisi rajoittamattoman määrän kirjoittajia yhteisblogiin (kuten vielä ensimmäisenä Sukkasato-vuonna), alablogeja ei olisi ollenkaan tai korkeintaan niitä tarvittaisiin yksi selvyyden vuoksi, jotta tämä Kotilato toimisi tiedotusblogina. Niinpä pyrin siihen, että kaikki kokisivat olevansa mukana yhteisessä porukassa. Mutta jos jotakuta oman alablogin kokonaissaldo kiinnostaa, niin minulta saa sitä toki kysellä sähköpostitse.

Arpajaiskategorioihin ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Voittajat julkistan viikonlopun aikana, joten pysykää langoilla! :)

Ei kommentteja: