perjantai 5. marraskuuta 2010

9. viikon saldo 25.-31.10. ja kokonaismäärä 2010

No niin, rakkaat sadonkorjaajat, jännitys tiivistyy... Nyt on kaikki eiliseen mennessä ilmoitetut käpälänlämmittimet laskettu. Täytyy kyllä sanoa, että ainakin minä olen todella yllättynyt kokonaismäärästä - olette ihan uskomattomia!!

Mutta eipäs mennä asioiden edelle, vaan katsotaan ensin viimeisen sadonkorjuuviikon saldo.


aik. sukat 212
lasten sukat 87
vauvan sukat 28
säärystimet 6
aik. tossut 24
lasten tossut 3
vauvan tossut 4
nukelle 2
teritys 1

Kuluneella viikolla on ilmoitettu yhteensä peräti 367  paria käpälänlämmittimiä!!


Jaa mitä? 


Ai että paljonko yhteensä?


Jaa, pitikös sekin sanoa... ;)


Sukkasadossa on tänä vuonna neulottu yhteensä....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................1777 paria käpälänlämmittimiä!!!!!!


Aivan mielettömän upeaa. Vertailun vuoksi teille tässä vähän sadonkorjuun kehitystä:

  • Vuonna 2007 osallistujia oli 119 ja kaikkineen neulottiin 489 paria.
  • Vuonna 2008 osallistujia oli 186 ja kaikkineen neulottiin 1239 paria.
  • Vuonna 2009 osallistujia oli 279 ja kaikkineen neulottiin 1681 paria.
  • Ja tänä vuonna 2010 osallistujia oli 264, ja loppusaldo oli tuo huikea 1777 paria.
Arvontapostaus on tulossa, joten en vielä teitä sen enempää kiittele. Sanonpa vain, että erään osallistujan jonakin vuonna lanseeraama lausahdus "sukkia kutova Suomi" näyttää tosiaan pitävän paikkansa. Ajatelkaapa: 1777:lla jalkaparilla on nyt lämpimämpi kuin ennen Sukkasatoa - se tuntuu tosi hyvältä.3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Hieno saavutus meiltä kaikilta! :) Jokohan ensi vuonna menee kaksitonnia rikki! (Toivottavasti Sukkasatoa kerätään ensikin vuonna.)

Suuret kiitokset lämpimien halien kera sinulle Kaisa-pääemo kuin myös apuemoille! Teitte taas ison työn.

MariL kirjoitti...

Paitsi että joku teki ainakin 7 paria ihan vaan itselleen, että ei nyt ihan varmaan 1777 yksittäistä jalkaparia ole lämmittettyinä. ;)

Hieno saldo! :)

Kaisa kirjoitti...

Niin mutta Mari, jos olisi kutonut vain 6 paria sukkia itselleen, niin yhtenä päivänä viikosta sitä jalkaparia paleltaisi... :D