sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sukkasato 2014 ilmoittautuminen alkaa!

Eipä ilmautunut kukaan halukkaaksi jatkamaan satoperinnettä, joten koetan tämän vuoden saada klaarattua kasaan muista kiireistä huolimatta! Tämä tarkoittaa siis vain sitä, että ilmoittautumisten käsittely tapahtuu paljon totuttua hitaammin ja viesteihin/sähköposteihin pääsen vastaamaan vain maksimissaan kerran päivässä, kärsivällisyyttä siis!

Säännöt pysyvät samana edellisvuoteen nähden: edelleen on kolme alablogia, joihin saatte kutsun kirjoittajiksi, valmiiden sukkien postauksissa pitää käyttää valmiiksi asetettuja tunnisteita, esittäytyminen on suotavaa ja aiheen vierestäkin saa puhua. Sukkia tehdään 1.9.-31.10.2014 ja viimeinen raportointipäivä on 9.11.2014. Joka sunnuntai apuemot tekevät laskelmat, mielellään siinä iltapäivästä kuuden aikoihin.

Miten siis ilmottaudutaan? Laita sähköpostia osoitteeseen sukkasato2014@suomi24.fi ja kerro siinä nimimerkkisi, blogiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, johon kutsun haluat. Tämän tulee olla sama, jolla olet bloggeriin rekisteröitynyt. Myös blogittomat saavat osallistua, he joutuvat tosin luomaan itselleen silti bloggeriin (tai googleen) tunnukset blogikutsuun vastatessaan. Jos tunnet pystyväsi toimimaan apuemona, kerro siitäkin. Mikäli vapaaehtoisia ei ole, nakitan apuemohommat satunnaisesti jollekin.

Tänä vuonna ilmoittautuminen päättyy 30.8.2014 klo 24.00 jotta ehdin sunnuntaina 31. päivä saada kaikki jaettua alablogeihin kirjoittajiksi heti lähtölaukauksen pamahdettua!

8 kommenttia:

groomeri kirjoitti...

Tarvitsemme myös bloginapin, joten jos joku ihana haluaa sellaisen suunnitella, voi kuvan laittaa samaiseen sähköpostiosoitteeseen kuin ilmoittautumisen!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Hienoa, tätä on odotettu! Laitoin s-postina ilmoittautumiseni matkaan. Kiitos, kun Emoilet!

satunNainen Paula kirjoitti...

Upeaa, että perinne jatkuu!! Ehdottomasti mukana jälleen!

Sinikka kirjoitti...

laitoin ilmottautumisen tulemaan.

marelo kirjoitti...

ilmoittauduin mukaan ja jos alablogiin tarvitaan emoa niin lupauduin siihenkin

Eija kirjoitti...

Ihanaa. Ilmoittaudun mukaan.

Sukkamuori kirjoitti...

Minä ilmottauduin myös mukaan kun huomasin itse tämän ilmoittautumisen alkaneen blogien myötä :)!

Heiska74 kirjoitti...

Mattimyöhäisen neuloja : saanko osallistua Sukkasatoon? Pitkä aika lukea Sukkasadon blogia. Terv. Heidi.