maanantai 3. syyskuuta 2007

Ekat Sukkasadon sukatTässä ensimmäiset Sukkasato-sukkani. Tropicanat Fabel-langasta. Puikot 2,5mm, lankaa kului n 80g. Koko ohjeen mukainen 55s, n. 40:n numeroiseen jalkaan. Tein varteen ohjeesta poiketen 15 mallikertaa 12 mallikerran sijaan. Sukan varvasosan päättelin oman makuni mukaan 3:n puikon päättelyllä, kun jäljellä oli yhteensä 20s.

Mallin opin helposti ulkoa. Vaikeuksia tuotti ohjeen mukainen 4:n puikon setillä neulominen. Olisihan elämää voinut helpottaa neulomalla 5:llä puikolla ja silmukkamerkeillä, mutta kokeilin ohjetta ihan kirjaimellisesti. Tiimalasikannat ovat elämäni toiset, ja saan ne muuten onnistumaan hyvin, mutta toiselle sivulle tulee väkisinkin ruma reikä.

Tykkään sukkamalleista, joissa pinta tehdään kaventaen ja lisäten. Jos sinulla on kuvaukseen sopiva kiva sukkamalli tiedossa, käy jättämässä yhteystietosi ja linkkivinkki blogiini, parhaimmasta linkkivinkistä luvassa sukkalankakerä! Neulon suomen lisäksi myös englanniksi, saksaksi ja ruotsiksikin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sukat.Kävin antamassasi linkissä katsomassa mallia.Tekee mieli kokeilla joskus myöhemmin,kun jostain sais tuota Fabelia.Meiltäpäin en ole sitä löytänyt.

satumh kirjoitti...

wautsi miten hienot! upeaa lankaa! :)