sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Ensimmäinen pari puikoilta ulos

Ensimmäinen sukkasadon tuotos on nyt valmiina. Ensimmäinen valmistunut tekele on vauvan sukat. (täytyy vain toivoa, että läheiselleni tuleva vauva on tyttö, tai sitten täytynee tehdä jo samantien toiset, poikien väriset sukat)
Oranssi lanka on 7-veljestä ja tuo pörröinen lanka mitälie.. löysin langan kätköistäni ja paperi vyöte on hävinnyt, joten merkkiäkään en muista..
Pahoittelen kuvan laatua, kamerasta oli loppumassa patterit ja se teki outoa raidoitusta kuvaan..


Nyt puikoilla odottaa neulojaansa miesten sukat kokoa 42. Niihin tuli otettua varaslähtöä, joten toinen sukka on jo valmis ja toinen on jo puolivälissä.. Kuvan pistän, kunhan kumpikin ovat valmiina :)
Tuntuu, että nyt on sukkia mukavaa neuloa, kun on tullut jo kylmemmät ilmat ja kaapin kätköistä on pitänyt penkoa esille lapaset ja villasukat, tekisi vain mieleni neuloa itselleni uusia sukkia.. yhdet, joista olen haaveillut, olisi oranssista ja limestä raitasukat..

4 kommenttia:

asarum kirjoitti...

Ihan hyvin voi poikavauvallekin laittaa punaista! Samoin kun tytölle sinistä ja vihreää jne... ;)

Tosi ihanan väriset nuo, mä tykkään siitä ettei vauvoille tehdä ainaisia pastellivärisiä vaan rohkeammin värejä. :)

asarum kirjoitti...

Niin tai siis oranssia, näytti ensin punaiselta. Samasevväliä, mun mielestä ei oo edes mitään tyttöjen värejä tai poikien värejä. :)

Silmu kirjoitti...

Kivan väriset sukat. Ja olen Asarumin kanssa samaa mieltä, että ihan hyvin pojallekin voi antaa punaiset sukat. Tylsäähän se on, jos pojat aina puetaan vain tummiin väreihin. :)

Sarastusta kirjoitti...

Niin siis tarkoitin tuolla "poikien värillä" sitä, että mikäli lapsen äiti toivoisi sinertävää/ vihertävää pojalleen.. siis mikäli vauvasta tulee poika..