lauantai 1. syyskuuta 2007

Ensimmäiset valmiit...

Sukkasadon korjuu on julistettu alkaneeksi!

Nämä sukat olen jo tuolla Kerällä esitellyt, mutta kun itse ehdotin ettei valmiita sukkia tänne kauheasti tuotaisi ennen kuin tästä päivästä alkaen, niin joutuivat odottamaan... :)

Äiti saa nimipäivälahjaksi syyskuussa saunasukat.


Jos täällä käy joku, joka vihitään 15.9., niin silmät kiinni! :) Häihin emme pääse, mutta sukat lähtevät hääparille (juu, päättelemättä vielä ... :).

Sulhasen sukissa kierretty resori ja salmiakkiruutua, morsiamen sukissa ristikkäisin slmukoin tehtyä valepalmikkoa ja helmineulesydän. Molemmat kuviot jo tutuksi käyneesta Lesley Stanfieldin Neulojan käsikirjasta. Mallille sukat ovat vähän isot!Nämä sukat valmistuivat eiliselle retkelle, joskin illalla totesin eccon kenkien värjänneen varpaita mustaksi - harmittaa!!

Lankana Regia Silk, arvatkaa ovatko pehmoiset ja ihanat! Mallineule on Gentleman's Half Hose Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks. Kirjan harmillinen puoli on se, että silmukkamäärät sukissa ovat hirmuisen isot pikkuisille jaloilleni - niinpä ei auta muu kuin vain poimia soveltuvat mallineuleet ja kehittää omat sukat.

2 kommenttia:

Silmu kirjoitti...

Kauniita sukkia. Mä tykkään etenkin noista vaaleanpunaisista. Niissä on jännä kuvio.

satumh kirjoitti...

onpas se sukkailuemäntä ollut ahkerana. :)