tiistai 4. syyskuuta 2007

Viimeisimmät tuotokset

Laitan tässä kuvaa sukkasadosta viimeisen kuukauden ajalta.
Vasemmassa alakulmassa on sinisestä seiskaveikasta tehdyt oikein tukevat ja vahvat saapassukat, koko n. 39-40. Ne varmaan lähtee jonnekin, vaikkapa siihen Venäjä-keräykseen. Niiden yläpuolella on Nalle Colorista tehdyt riemunkirjavat, ilmiselvät lasten sukat, kokoa 37-38. Ne laitan varmaan Pelastusarmeijan joulupataan, jonne aion paketoida parit muutkin sukat.


Oikeassa yläkulmassa on Austermannin Kokoon-silkkilangasta kudotut tummanpunaiset sniikkerit. Nyt minullakin on sitten silkkisukat :) Lanka on 100% silkkiä, aika paksua ja kudoin ne 3.5 bambupuikoilla. Menekki pikkusen auki 100 g. Nopeat olivat tehdä. Ensin ajattelin ne unisukiksi, mutta kun pidin niitä eilen illalla tuon kuvaussession verran jalassa, niin saivat jäädä siihen loppuillaksi. Olivat lämpimämmät kuin villasukat ja ihanat jalassa!


Alakulmassa on tikuilla menossa Regian Bamboota. Niistä tulee varmasti unisukat, se on niin unelmanpehmeää. Tykkään kutoa noin ohutta ja taipuisaa lankaa ja 2 puikoilla. Seiskaveikka tuntuu mun näpeissä ihan paalinarulta...

Ei kommentteja: