tiistai 19. elokuuta 2008

Emo tiedottaa

Taas olen osallistujalistan tämänhetkisen (klo 16.50) tilanteen päivittänyt, tarkistakaa että olette siellä, jos olette lähettänyt ilmoittautumisen! Ja katsokaa, että linkki toimii ym., joskus ne menevät solmuun. Vilkuilkaa ohikulkiessanne sivupalkkia muutenkin, hyväntekeväisyyskohteiden ja arpavoittojen luettelo elää koko ajan myös.

Sukkasadon suosio tuntuu kasvavan viime vuodesta, kauhean mukavaa! Ja erityisen mukavaa on lukea niitä sukkakokemuksia, joita osa teistä on liittänyt viestiinsä. Kyllä, sormet syyhyvät jo täälläkin...

En pysty vastaamaan kaikille ilmoittautujille - saatte Bloggerilta minun kauttani postia sitten elokuun lopussa - mutta niille olen yrittänyt vastata, joilla on kysyttävää tai pohdittavaa. Bloggaaminen itsessään on joillekin outoa, joten lupaan nyt tässä julkisesti, että yritän tehdä ennen tempauksen alkua tänne kotilatoon kuvallisen ohjeen Bloggerin käytöstä.

Katiija ehdotti, että kerättäisiin Sukkasatoon tietopankki eri puolilla nettiä pyörivistä sukkaohjeista. Erinomainen ajatus! Laittakaa linkkejä minulle sähköpostiin, niin ripustan niitä näkyville.

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

on muuten hyvä idea, nuo sukkaohjeet!