perjantai 15. elokuuta 2008

Ilmoittautuminen avoinna 15.-29.8.2008


Vuorokausi vaihtui - tervetuloa mukaan Sukkasatoon! :)

Viime syksynä kehittelemäni tempaus osoittautui ällistyttävän suosituksi - meitä sukittelijoita oli yli sata. Silloin toivottiin, että ensi vuonna jälleen, ja äkkiähän tämä vuosi on mennyt...

Sukkasadossa neulotaan yhdessä sukkia, tossuja, töppösiä, säärystimiä - kaikki polvesta alaspäin puettava otetaan huomioon. :) Voit neuloa itsellesi tai lahjaksi, joko pukinkonttiin tai hyväntekeväisyyteen. Tempaustietoa on päivitetty tuonne sivupalkkiin! Jos tiedät muita sopivia hyväntekeväisyystempauksia, kerro niistä tämän tekstin kommenteissa.

Tempausaika on jälleen perinteinen sadonkorjuuaika eli 1.9.-31.10. Kun tällä välillä antaa puikkojen heilua, on loppusyksyn joulukiireistä pois monta lahjaongelmaa.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMINEN

 1. Tänä vuonna ilmoittaudutaan vain sähköpostitse, koska viimevuotinen sähköposti-kommentti-souvi oli vähän hankala ja epävarma. Ilmoittautuminen avautuu nyt ja on auki 29.8. asti.

  Jos siis haluat olla mukana, lähetä viestiä Kaisa-emolle osoitteeseen kaisantuumooksia [at] gmail piste com (huomaa, että "kaisantuumooksia" kirjoitetaan pohjalaisittain kahdella o:lla - jos kirjoitat "tuumoksia", ei viesti tule perille!!).

  Kirjoita viestiin
  1. nimi, jolla haluat tempauksessa esiintyä
  2. oma sähköpostiosoitteesi (se ei tule julkisuuteen, mutta on välttämätön, jotta saan lähetetyksi sinulle oikeudet blogiin)
  3. mahdollisen oman blogisi osoite, jos haluat että se näkyy Sukkasadossa. Blogittomuus ei luonnollisesti ole este osallistumiselle! Jos mieluummin haluat että linkitän sinut Ravelry-osoitteeseesi, kerro se.

  Huom. kaikkien viimevuotisten osallistujien oikeudet on poistettu, eli kaikkien mukaan haluavien on ilmoittauduttava! Samoin niiden, jotka ovat jo jättäneet osallistumiskommenttia aiempaan postaukseen! Tämä ihan vain siksi, etten vahingossa jätä ketään rannalle.

 2. Edellisessä postauksessa pohdin Bloggerin uutta ominaisuutta, joka rajoittaa blogin kirjoittajamäärän sataan. Olen asiaa pohtinut ja Neulontalistallakin valitellut.

  Päädyin lopulta siihen tulokseen, että ensin katsotaan montako meitä on. Tämän vuoksi ilmoittautuminen päättyy 29.8. ja lähetän kutsut blogiin vasta 30.-31.8. Eli kun parin viikon päästä tiedän, onko meitä alle sata, vähän yli vai paljon yli, teen päätöksen blogin jakamisesta tai muista ratkaisuista. Kaikki halukkaat pääsevät kuitenkin varmasti mukaan!

 3. Sukkasato ei ole kilpailu, vaan tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä sukkien parissa. Jos niin käy, ettet ehtisikään neuloa yhtään paria mitään koko tempauksen aikana, kukaan ei nuhtele sinua, ja olet silti mukana niissä arvonnoissa, jotka on tarkoitettu kaikille osallistujille.

 4. Koska me olemme kaikki hyvin ahkeria, ansaitsemme myös palkintoja. Arpavoittotietoa on myös päivitetty sivupalkkiin.

  Lahjoittajaksi voi edelleen ilmoittautua. Halutessasi voit myös asettaa "ehdot" sille, keiden kesken lahjasi arvotaan (itse et tietenkään voi osallistua oman lahjasi arvontaan :). Arvonta suoritetaan tempauksen päätyttyä eli marraskuun puolella. Lahjoittajat lähettävät arpavoitot suoraan voittajille emon antamien voittotietojen perusteella.

  Palaan myöhemmin asiaan blogin käytännön juttujen kanssa. Kaikissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostin tai blogini kautta!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Yksi kohde voisi olla (?) Patmos Lähetyssäätiön "Operaatio Joulunlapsi" keräys.

Nimetön kirjoitti...

Patmos Lähetyssäätiölle voi lähettää sukkiakin.Sukat laitetaan heidän toimestaan joulupaketteihin, jotka viedään esim. Romanian ( viime vuonna)köyhille lapsille, lastenkoteihin jne. Lähetysosoite: Pl 86, 00381 Helsinki.