sunnuntai 17. elokuuta 2008

Tähän mennessä...

...88 ilmoittautunutta!

Sivupalkissa on nyt (klo 00:12) kaikkien tähän mennessä ilmoittautuneiden nimi. Jos olet ilmoittautunut eikä nimesi näy listassa, ota yhteyttä - ja ellen vastaa sähköpostiin vuorokauden sisällä, jätä vaikka kommentti tähän blogiin. Edelleen muistutan, että jokainen pääsee mukaan, vaikka teitä tulisi kuinka paljon. Ja Edit-täti muistuttaa, että kutsuthan tulevat vasta 30.-31.8. Eli jos nimesi on listassa, kaikki on ok, ja minulta tulee sähköpostia parin viikon päästä. :)

Jos haluatte ottaa käyttöön Sukkasadon napin, niin teidän täytyy se linkittää - ainoastaan sivupalkissa (osallistujalistan jälkeen) oleva nappi on linkitetty tähän blogiin, tekstin seassa olevia ei.

Jos haluatte lisätä linkin blogissanne jo olevaan nappiin, klikatkaa napin kuvaa ja sen jälkeen linkkimerkkiä (Bloggerissa vasemmalla vihreä hökötys jossa klemmari - Vuodatuksessa oikealla vihreä hökötys jossa klemmari, enkös neuvokin hienosti?? :) ja kirjoittakaa avautuvaan lomakkeeseen tämän blogin osoite http://www.sukkasato.blogspot.com.

Nyt emo menee nukkumaan!

Ei kommentteja: