torstai 28. elokuuta 2008

Se lähestyy...

...nimittäin Sukkasadon alkaminen... :) Ilmoittautumisaikaa on siis vielä huomispäivä!

Sen kunniaksi taas vähän lisää tietoa ja muistutusta.

 • Päivitän kunkin päivän ilmoittautuneet tänne blogiin aina iltamyöhällä. Mikäli siis olet ilmoittautunut esim. tänään, mutta nimeäsi ei näy osallistujalistalla vielä huomenaamulla, ota yhteyttä! Muutaman kohdalla on käynyt niin, että ensimmäinen ilmoittautuminen on kadonnut matkalla.

 • Kutsut alablogeihin lähetän lauantaiaamuna 30.8. (minkä jälkeen emo häipyy täysin vastuuntunnottomasti paikkakunnalta ja suuntaa Tapion kauppaan - mikäli vain flunssa sallii...). Jos olet ilmoittautunut, mutta et ole saanut kutsua lauantai-iltaan mennessä, ota yhteyttä! Sunnuntai on varapäivä tällaisten asioiden selvittämiselle. Tarkoitus on, että 1.9. alkaen jokaisella olisi pääsy omaan alablogiinsa.

 • Kun saat kutsun ja kirjaudut omaan alablogiisi, olisi kauhean kiva jos kirjoittaisit lyhyen esittelyn itsestäsi. Käy samalla Blogger-harjoituksesta niille, joille ohjelma on oudompi. Aina kun kirjoitat blogiin jotakin, käytä yhtenä luokkatunnisteena sitä nimeä, jolla esiinnyt Sukkasadossa! Tarkempia ohjeita luokkatunnisteista ja Bloggerista yleensä löytyy täältä.

 • Viime vuonna käytäntö oli sellainen, että blogissa sai esitellä aiemmin valmistuneita tai aloitettuja ja Sukkasadon aikana viimeisteltyjä sukkia ym. Niitä ei kuitenkaan laskettu saldoon. Mainitkaa siis selvästi, jos käpälänlämmittimet eivät ole kokonaan Sukkasadon aikana tehtyjä!

 • Ja täällähän siis saa sekä neuloa että virkata, ja satoon hyväksytään sukkien lisäksi tossut, sniikkerit ja säärystimet.

 • Onko teistä ok, vaikkei alablogeissa olekaan varsinaista osanottajalistaa? Tänne kotilatoonhan olen luetellut teidät aakkosjärjestyksessä, mutta siinä järjestyksessä en jaa teitä Hillokellariin ja Heinälatoon (blogilistaa käyttäville tiedoksi, että ne voi tilata pian täältä ja täältä - ilmoitin ne jo, mutta hyväksyminen ei ole vielä läpi).

  Teitä on niin paljon, että alablogeihin luetteloinnissa olisi valtava työ. Teen sen jos toivotaan, mutta riittäisikö pelkkä tunnisteiden luettelo? Eli kun kirjoitatte blogiin, laitatte yhdeksi luokkatunnisteeksi sen nimen, jolla esiinnytte Sukkasadossa. Tunnisteet ovat näkyvissä ja niistä muodostuu luettelo.

  Ajattelen tässä vähän sitäkin, että tarkoitushan on pyrkiä mahdollisimman suureen ei-kilpailuhenkeen. Alablogit ovat Bloggerin uuden käytännön sallima välttämättömyys (max 100 kirjoittajaa / blogi), eivät mitään keskenään kisaavia joukkueita.

 • Yllä mainitusta syystä julkaisen siis sunnuntaisin viikkosaldon ainoastaan täällä Kotiladossa, en alablogeissa. Seuratkaa tätä muutenkin tiedotusten varalta!

 • Jos neulotte hyväntekeväisyyteen, käyttäkää yhtenä luokkatunnisteena tempauksen nimeä! Mutta varsinaiseen arvontaan pyydän sitten marraskuulla jokaista Venäjälle, lasten keräykseen jne. neulonutta ilmoittamaan tietonsa minulle, en poimi niitä suoraan tästä blogista. Pitäkää siis itse kirjaa töistänne omassa blogissanne tai Ravelryssä tai vaikka ruutuvihossa!

 • Ja tärkein sääntö on tietenkin tämä: nyt pidetään hauskaa!

4 kommenttia:

Nirppu98 kirjoitti...

Innolla odotetaan maanantaita. Ja vähän jännittyneenä, miten osaa blogia päivittää. Tervetuloa tänne meille päin ostoksille, itse en ole Tapion luona uskaltanut hetkeen käydä : )

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa ja huolellista työtä oot tehny! Hyvillä mielin voit antautua Tapion houkutuksille ;)
Oikein hyvälle kuulostaa nuo suunnitelmat, siis minun mielestä näin on oikei hyvin!!!
Aaltoliikettä Sinulle!

Oranssi kirjoitti...

Hienosti olet jaksanut ohjeita ja blogeja väsätä, kutsut aiheuttavat varmaan lisätyötä riittävästi. Nauti siis hyvillä mielin 'Tapion seurasta'. Mahdatko ostaa sukkalankaa?

Itse en aio avata konetta viikonloppuna, mutta rutisen sitten alkuviikosta jos kutsussa on vahingossa jotain outoa. Vaikkei siinä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ehkä olen koneen saavuttamattomissa viikonlopun ajan, joten jos en heti vastaa kutsuun, syy siinä.

Mun mielestä ei tarvitse sitä osanottajalistaa erikseen tehä. Siitä on kuitenkin melkoisesti vaivaa ja täältä päämajasta kaikkien nimet kuitenkin jo löytyvät ja sitten sieltä tunnisteista.

Tsemppiä emolle ja kaikille muillekin Sukkasotaan! Siis satoon :).