tiistai 26. elokuuta 2008

Sukkasato Ravelryssä

Pohdiskelin tuossa itsekseni jo aiemminkin, kannattaisiko Sukkasato levittää Ravelryyn asti - kaikillahan ei ole blogia. Kun nyt tuli kysymys Sukkasato-napin linkittämisestä Ravelryyn, ryhdyin tuumasta toiseen.

Napin linkitys ei onnistu (korjatkaa, jos olen väärässä), mutta perustin Ravelryyn oman Sukkasato-ryhmän. Käykääpä liittymässä, jos muutenkin asiaa harrastatte! Mutta vaikka ryhmä on jo auki, niin ei sitten oteta mitään varaslähtöjä siellä... :D

Varsinaiset tempauksen alablogit, Hillokellarin ja Heinäladon, perustin viikonloppuna, mutta ne odottelevat vielä tyhjinä ahkeria sadonkorjaajia. Näyttää siltä, että mahdumme hyvin noihin kahteen varastoon.

Tämä Kotilato säilyy tempauksen tiedotuskanavana, täällä ilmoitan viikkosaldot ja muut tärkeät asiat. Alablogien elämään en sekaannu muuten kuin omien sukkieni osalta, ellei mitään katastrofia tapahdu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas mukavat alablogien nimet!

satumh kirjoitti...

kiva juttu! kävin liittymässä. siis sinne ravelry-ryhmään. :)

Oranssi kirjoitti...

Hauskat nimet. Ravelryyn en ota kantaa, en ole oikein ehtinyt siellä mellestää.

Sukkapuikkoja jo terottelen. Jos totta puhutaan, posti ehkä kenties toi eilen neljä settiä sukkapuikkoja ja 600g sukkalankaa. En kai mää oo menny niitä tilaamaan? Ehkä, ehkä...