maanantai 29. lokakuuta 2007

Kolme pientä tossuparia marssi näin...

No ei nyt niin hirveän pieniä, harmaanruskeat ovat miesten ja siniset ja vihreät naisten kokoa.


Sukkasadon kautta nämä marssivat pukinpussiin - uskallan kertoa, kun saajat eivät käy netissä! :) Vielä en tosin tiedä, kruusaanko näitä jotenkin vai laitanko tällaisenaan. Eivät huopuneet hirveän nätisti, en tiedä tunginko pyykkikoneen liian täyteen kun olin kerännyt huovutettavaksi kerralla nämä kolme paria - olivat kuin mikäkin halkopino - ja vielä huivien kuivaamisessa ja pingotuksessa käyttämäni pyyhkeet.

(Pialle iso kiitos siitä että neuvoit, miten Flickristä saa kuvia Bloggeriin "normaalisti"!)

Lankana siis Fritidsgarn, puikot 5,5 mm bambut. Toisaalta näiden ainaoikein-tossujen teko on hauskaa, samalla voi lukea blogeja tai lehtiä. Mutta sanomma jotta kolmansien töppösten kohdalla rupesi jo puuduttamaan ja tekeillä oleva palmikkoneule tuntui ylellisyydeltä... :)

Sukkasato alkaa olla loppuvaiheessa, keskiviikkona on viimeinen "virallinen" sukittelupäivä. Tosin tulosten bloggaamiseen olen antanut aikaa koko tämän viikon. Itsellä on vielä yhdet Kertut puikoilla, luulen saavani ne valmiiksi tempauksen aikana.

Kun elokuun puolivälissä keksin Sukkasadon idean, en tiennyt millainen syksy minulla oli odotettavissa yksityiselämän puolella. Kuluneet viikot ovat olleet uskomattoman rankkoja ja olen käynyt aika pohjalla. Mutta olen iloinen, että kutsu kuultiin, että ensimmäistä tempaustaan emännöivää noviisia on siedetty ja että olen itsekin saanut tehtyä suunnilleen ne "käpälänlämmittimet" joita suunnittelinkin. Nyt on mukava siirtyä Lapastelemaan!

Ei kommentteja: