perjantai 19. lokakuuta 2007

Parin viikon satsi

Onnistuin sotkemaan kuvien järjestyksen. En uskalla enää muokata tekstiä, tai saan kohta senkin häviämään... Anteeksi tekstien epälookisuus. Alimmaisena siis ylimmän sukkakuvan teksti :)


En viime viikolla onnistunut saamaan kuvia bloggeriiin, joten bloggaaminenkin Sukkasatoon sitten jäi.
Tässä lasten sukat, jotka menevät Lämmittämään pikkuvarpaita. Näitä on vielä tulossa lisää, niin mukavaa puuhaa ja tärkeään asiaan menossa.

Tilasin Tapion kaupasta Janne- lankaa, josta tykkään todella paljon. Suunnittelin itselleni lempiväreilläni mielenvirkistyssukat.
Ylimmäisessä kuvassa olevista sukista vain kahdet osallistuvat Sukkasatoon. Pienemmät Olgat (koko 33/34) valmistuivat jo kesän lopulla, mutta sain pääteltyä ne vasta pari viikkoa sitten. Valitettavasti en muistanut ottaa niitä kuvasta pois, kun bloggasin omaan blogiini. Isommat Olgat menivät kummitytölleni syntymäpäivälahjaksi reilu viikko sitten, ja ovat kokoa 38/39. Kummityttö oli sukista kovin ilahtunut, etenkin pitkistä varsista. Vaaleansiniset sukat ovat kokoa 32/33, ja ovat tyttäreni toivomat perussukat lyhyellä varrella, ilman erikoisuuksia ja väritoiveena vaaleansininen.

Ei kommentteja: