sunnuntai 31. elokuuta 2008

Kerät kierivät...

...eikä pahempia takkuja ole vielä ollut. :) Yksi kutsu kummittelee jossakin bittiavaruudessa, toivon mukaan viimeisin yritys löysi perille?

Tunnisteluettelot olivat jääneet laittamatta alablogeihin, pahoitteluni! Nyt ne ovat siellä ja sieltä näkyvät siis myös kunkin blogin jäsenet. Muistakaa laittaa oma bloginimenne yhdeksi luokkatunnisteeksi, kirjoitittepa mitä tahansa! Emokin yrittää ehtiä saada aikaan esittelyn omaan alablogiinsa...

Arpavoittolista sen kuin venyy ja paukkuu, kyllä te olette sitten ihania! Nyt siellä on muutamia voittoja, jotka arvotaan kaikkien tiettyyn hyväntekeväisyyskohteeseen neuloneiden kesken tai peräti lahjoitetaan sellaiselle, joka on neulonut eniten johonkin tiettyyn kohteeseen.

Emo täällä pohtii, miten tämä käytännössä tapahtuisi. Antakaapa vinkkejä! Pyydänkö teitä pitämään itse kirjaa siitä, mihin neulotte ja kuinka paljon, ja ilmoittamaan sitten tempauksen loputtua minulle? Vaikka lasken viikkosaldot alablogeista, en millään pysty pitämään kirjaa teidän kaikkien lähes 200 sadonkorjaajan töistä.

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Minusta ainakin sellainen olisi ihan hyvä systeemi, että jokainen laskee omansa ja ilmoittaa sadonkorjuun loputtua lahjoitusneuleensa, jos haluaa osallistua ko. arvontaan. Kyllä sinulla emona on yllin kyllin työtä ja vaivaa tempauksesta ilman tätä kirjanpitoakin. :)

marelo kirjoitti...

jokainen pitää itse kirjaa mihin on mitäkin tehnyt ja loppu puolella vaikka päivää ennen loppumsita ilmoitetaan sulle.

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös kannatan sitä, että jokainen pitää kirjaa omista töistään ja tekemisistään ja lopuksi sitten infoaa tänne. On kyllä kohtuutonta edes kuvitella, että yksi ihminen voisi ehtiä laskemaan näitä kaikkia eri kategorioita - tai muuten jää kyllä Kaisalta kaikki muut hommat tekemäti :).
Toivotaan ainakin, että sukkia syntyy yhteensä lähes lukematon määrä :D.

Toinen mahdollisuus olisi, että eri "arvontalajeista" pitäisivät kirjaa apuemännät, mutta mahtaako sekään onnistua. Meitä on niin paljon!

Anonyymi kirjoitti...

jokainen pitäkööt kirjaa omista töistään ja ilmoittaa ne sitten Kaisalle. Uskon, että jokainen meistä on laskutaitoinen ja osaa sitten satokauden päätyttyä ilmoittaa omansa.

Esim. kahtena kolmena lukuna:
hyväntekeväisyys kpl
omat/lahjat yms kpl
yhteensä kpl

näin saataisiin lukumäärä kaikista sukista mitä tämä tempaus saa aikaan.