keskiviikko 13. elokuuta 2008

Väliaikatietoja


Kiitos Villasukalle, joka oikaisi sekoilevaa emoa... :D

Kiitos kiitos kommenteista! On tosi mukava huomata, että sadonkorjuu kiinnostaa tänäkin vuonna. Perjantaina saatte tarkat ohjeet ilmoittautumiseen, mutta tässä vähän väliaikatietoja.

Ilmoittautuminen on tänä vuonna auki kaksi viikkoa eli 15.-29.8., mutta kukaan ei saa vielä sinä aikana kutsua blogiin. Ideani nimittäin on - kuten tuolla kommenteissa jo ehdotettiinkin - katsoa mitä tapahtuu. Eli kun tiedän, kuinka paljon teitä tulee, teen todennäköisesti pari alablogia tms. Joka tapauksessa kaikki tuon kahden viikon aikana ilmoittautuvat mahtuvat mukaan, ja kutsut lähtevät viikonloppuna 30.-31.8.

Sitten vähän lisähoukutinta! Arvontaidea otti kivasti tuulta alleen, ja tavaraa ovat tähän mennessä luvanneet
arvalle lahjoittaa seuraavat:
  1. Rouva Oranssi (lahjoittaa sukkalankaa arvottavaksi niiden kesken, jotka ovat saaneet aikaan edes yhden parin käpälänlämmittimiä - tuliko nyt oikein??)
  2. Kangaskasa (lahjoittaa käsinvärjättyä sukkalankaa arvottavaksi kaikkien osallistujien kesken)
  3. Täti Sininen (lahjoittaa sukkalankaa arvottavaksi kaikkien osallistujien kesken)
  4. Kaisa-emo (lahjoittaa KnitPicksin 3,25 mm sukkapuikot arvottavaksi kaikkien niiden kesken, jotka neulovat vähintään yhden sukkaparin Venäjä-keräykseen)
Arpavoittoja saa edelleen tarjota, sitä hauskempaa mitä enemmän niitä on!

Venäjä-keräyshän on tuttu jo viime vuodelta. Kansan Raamattuseura harjoittaa "sukkalähetystä" toimittamalla (miesten) villasukkia Venäjän vankiloihin. Yksi lämmin sukkapari niissä kolkoissa olosuhteissa saa ihmeitä aikaan. Niinpä toivon, että jos suinkin ehditte ja jaksatte, osallistuisitte myös tähän keräykseen.
Lisätietoa keräyksestä löydät täältä, täältä ja täältä. Jokainen lähettää sukkansa itse eteenpäin, ilmoittelen täällä sitten osoitteen.

Jos tiedät muita sopivia hyväntekeväisyystempauksia, niistä voi kertoa pitkin tempausta. Viime vuonnahan esim. neulottiin myös Venäjälle pikkulasten sukkia.2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ilmoittautuminen ja kutsut varmaankin elokuussa, eikä syyskuussa ;) Minä taidan ottaa jo varaslähdön - sukattaa...

Mari kirjoitti...

Iguleen Virpin sivuilla on Projekti Villasukka edelleen käynnissä. tässä linkki: http://igulee.fi/information.php?info_id=43