torstai 21. elokuuta 2008

Perusasioita kertaukseksi + Edit

Ilmoittautumisia on kopsahdellut sähköpostiin tasaiseen tahtiin edelleen. Jonkun viime vuonna heittämä lausahdus Sukkia neulova Suomi on ihan totta!

Erityisen mukavalta on tuntunut, kun erittäin monessa ilmoittautumisviestissä on mainittu, että tämänvuotinen Sukkasato on ilmoittautujan ensimmäinen yhteisneulontatempaus. On tosi mukavaa, että juuri Sukkasato on osoittautunut niin houkuttelevaksi! (Ja emolle tulee kauheat paineet hoitaa hommansa niin, ettei tämä jää kenenkään viimeiseksi yhteisneulontatempaukseksi... ;)

Ihan kertauksen vuoksi laitan tähän muutaman perusasian, vaikka osaa onkin jo täällä käsitelty.
  1. Sukkasatoon voi ilmoittautua 29.8.08 saakka, ja kaikki mahtuvat mukaan! Tänä vuonna sadonkorjuu jaetaan useampaan "latoon" eli alablogiin. Kutsun omaan alablogiisi saat 30.-31.8.

  2. Muistathan ilmoittautuessasi kertoa, millä nimellä haluat esiintyä Sukkasadossa! Ellet mainitse sitä erikseen, käytän nimeä, jolla olet allekirjoittanut sähköpostisi (sukunimeä en tietenkään laita näkyviin).

  3. Sukkasatoa kerätään kaksi kuukautta, 1.9.-31.10. Viimeiset sukat ehtii päivittää omaan alablogiin vielä marraskuun alussa.

  4. Ideana on siis kertoa omassa Sukkasato-alablogissa omista valmistuneista töistä ja kaikenlaisesta niihin liittyvästä. Ensikertalaiset voivat käydä kurkkaamassa ideaa vaikka Olympiablogista.

  5. Vaikka täällä puhutaan enimmäkseen sukista, niin Sukkasadossa neulotaan kaikkea mitä jalkaan pannaan: sukkia, tossuja, sniikkereitä, säärystimiä... Hei, hyvä huomio Silmulta! Saa myös virkata tossuja ja sukkia!

  6. Hyväntekeväisyys on tärkeää, ja sukkien keräystempauksia on kertynyt sivupalkkiin melkoinen määrä. Kenenkään ei silti pidä ottaa asiasta paineita. Jos tahtoo neuloa itselleen tai suvulle joululahjaksi, saa keskittyä siihen.

  7. Sukkasato ei ole kilpailu, vaan perusajatus on vain pitää hauskaa! Mutta mielenkiinnon säilymiseksi Emo laskee joka sunnuntai syntyneiden sukkien, tossujen jne. määrät ja ilmoittaa ne tässä Kotiladossa. Viime vuoden osallistujalista ja kokonaissaldo löytyy täältä.

  8. Sukkasadossa saa esitellä myös aiemmin aloittamiaan ja Sukkasadon aikana tai jo ennen sitä valmistuneita sukkia. Näitä ei kuitenkaan lasketa loppusaldoon.
Vastailmoittautuneet, muistakaa tarkistaa sivupalkin Osallistuja-listasta, että tietonne (nimi ja mahd. blogilinkki) ovat oikein ja toimivat!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti varmasti Emo hommassa onnistuu!
Tinttamarellin Pirren linkki ei aukene oikein (Yksi w taitaa alusta puuttua)

Kaisa kirjoitti...

Iiks, ja vielä kahdesta linkistä... Korjattu! :)

kramox kirjoitti...

miuta ei oo tuolla palkissa. lähetin sen meilin toissapäivän tuntumassa.
pistänkö uudestaan vai liekö tullu perille?

Kaisa kirjoitti...

Kramox, tarkistan asian kun pääsen kotona sähköpostin ääreen (olen joutunut tyhjentämään Gmailin inboxia, niin etten voi tarkistaa sitä heti)!

Silmu kirjoitti...

Hei, käykös tempaukseen myös virkaten tehdyt sukat tai tossut?