sunnuntai 5. lokakuuta 2008

5. viikon saldo 29.9.-5.10.2008 + EDIT

Lokakuu on alkanut ja sää muuttuu koko ajan syksyisemmäksi. Onneksi meillä riittää villasukkia! :)

Muistuttelen tässä vielä, että seuratkaa tuota sivupalkin arpajaisluetteloa ja pitäkää kirjaa hyväntekeväisyyteen, lapsille jne neulomistanne sukista!! Tempauksen päätyttyä pyydän nimittäin teitä ilmoittautumaan mukaan arvontoihin, sillä valitettavasti minun on mahdotonta ylläpitää muuta kuin tätä perussaldolistaa.

Pääsette siis arvontoihin mukaan ainoastaan omalla ilmoittautumisellanne. Arvonnathan tapahtuvat sitten marraskuun alussa. Laitan ohjeet arvontoihin ilmoittautumisesta tänne Kotilatoon sitten kun se on ajankohtaista (ja kun ensin itse päätän, mikä olisi järkevin systeemi - vinkkejä saa antaa).

Mutta jälleen kuluneen viikon saldoon.

Viidennen Sukkasato-viikon aikana on neulottu
sukkia 141 paria
tossuja 17 paria
sniikkereitä 2 paria

eli yhteensä 160 paria käpälänlämmittimiä.

Koko Sukkasadon tähänastinen tulos on siis 668 paria.

Nyt taisi tulla uusi ennätys viikkosaldossa, eikä se tuhannen käpälänlämmittimen raja näytä enää ollenkaan mahdottomalta...

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

HYVÄ ME!

rebale kirjoitti...

Missä arvontaan ilmoittaudutaan?

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen voisi tehdä oman loppukoosteen, josta olisi helpompi nähdä, mitä kukin on tehnyt. Näin olisi helpompi nähdä, mihin arvontaan tms kukin voi osallistua.

Megi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Megi kirjoitti...

Kullekkin arvonnalle voisi laittaa oman bloggauksen. Kommentteihin voisi sitten ilmoittautua ko. arvontaan. Voittajan/voittajien oikeus ko. arvontaan olisi helppo tarkistaa arvonnan päätteeksi.