sunnuntai 12. lokakuuta 2008

6. viikon saldo 6.-12.10.2008

Ihailtavasti sekä hilloja että heiniä on Sukkasadossa korjattu, vaikka vähäistä turnausväsymystä on havaittavissa - itsekseni mietin, kannattaisiko Sukkasato mahdollisina tulevina vuosina lyhentää yhteen kuukauteen. Toisaalta ainakin emo itse pääsi vauhtiin vasta ensimmäisen kuun loppupuolella. :)

Ja sitten tämän viikon saldoon.

Kuudennen Sukkasato-viikon aikana on neulottu
sukkia 117 paria
tossuja 5 paria
sniikkereitä 3 paria

eli yhteensä 125 paria käpälänlämmittimiä.

Koko Sukkasadon tähänastinen tulos on siis 793 paria.

Tsemppiä itse kullekin tulevien kolmen viikon loppurutistukseen! :)

12 kommenttia:

satumh kirjoitti...

no ei missään nimessä vaan kuukautta! mäkin oon vasta päässyt alkuun! :D

Mari kirjoitti...

sitähän pääsee vasta vauhtiin sen ekan kuukauden loppuessa, kaks kuukautta ehdottomasti! :)

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Kyllä munkin mielestä kaks kuukautta on hyvä aika. Nytkään en ekan kuukauden aikana saanut kuin yhdet sukat valmiiksi, mutta toisen puolella on valmistunut jo pian neljät ja lisää on tulossa :)

Matleena kirjoitti...

Ai jaa! Minä kyllä voisin kallistua kuukauden kannalle. Ehkä hitaaseen "syttymiseen" vaikuttaa sekin, kun tietää, etttei ole kiire, "onhan kaksi kuukautta aikaa".

tuijam kirjoitti...

Minäpä sekoitan lisää pakkaa, minusta esim 6 viikkoa voisi olla sopiva. Nyt alkaa kieltämättä hyydyttää oma tahti, sukkia on tullut tehtyä paljon ja vielä olisi monet parit tehtävänä jouluksi. Silti tarttis niitä lapasiakin jo aamun pakkasiin...
Sukkakuu alkaisi vaikkapa elokuun puolivälissä ja kestäisi syyskuun loppuun. Olisiko koko ajankohdan aikaistaminen mahdollista, että saisimme "Elo-Syyskuu on Sukkakuu, Lokakuu on Lapaskuu, Marraskuussa neuloja masentuu (ääh!) " joka vuosi. Olisi helppoa muistaa. Miltäs kuulostaa? Äänestys Sukkasadon päättyessä vuodelle 2009?

marjo-riitta kirjoitti...

Mun mielestä kaksi kuukautta on ihan hyvä aika. Voihan sitä kuitenkin tehdä muutakin välillä :). Kyllä me se tonni rikki saadaan. Monet ehkä tekee useampaa paria yhtäaikaa ja ilmoittaa sitten kerralla kaikki!!

lankamariio kirjoitti...

Minustakin kaksi kuukautta on hyvä aika, tosin alkamista voisi vähän aikaistaa...
Minulla on "jo" kolme paria pois puikoilta (mutta päättelemättä, joten ei siis vielä valmiina !), kaksi paria loppusuoralla ja yksi aluillaan. Aika vain tuntuu kuluvan johonkin muuhun (töissäkäymiseen ??)

Chase & Snow Oy kirjoitti...

Samaa mieltä useimpien kanssa, kaksi kuukautta on oikein hyvä! Kunnon alkukiri, sitten rauhallinen keskivaihe ja vielä loppukiri - yhdessä kuussa nämä olisivat ihan liian lyhyet vaiheet!

Megi kirjoitti...

Kaksi kuukautta on minustakin hyvä aika. Monilla on kuitenkin syksyisin monenlaista sadonkorjuu kiirettä ym. joten välttämättä sadonkorjuun aika ei aina satu sopivasti kohdalle jos on vain kuukausi.
Yhdessä omassa bloggauksessani tosin edoitin että olisi käpälänlämmittimien kuut, eli tarkoituksena olisi neuloa 1 pari käpälänlämmittimiä molempiin raajoihin. Nimeä tosin joutuisi rukkaamaan, enään kun ei sopisi sukkasadonkorjuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi kuukautta on mielestäni hyvä pituus sukkasadolle, mutta syyskuussa on vielä paljon tehtävää ( marjojen säilömistä yms ) ja en ehtinyt kovin paljon neuloa. Ehdotukseni: loka-marraskuussa sukkasadon keruu.
Tosin olen sittenkin ehtinyt neulomaan 13 paria sukkia, niistä seitsemät aikuisille.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kaksi kuukautta on hyvä. Toiset syttyy hitaasti (ai minäkö?) ja kuukauden määrä aika saattais puottaa pois ne jotka ei oo kovin nopeitten puikkojen omistajia (miten niin oma lehmä ojassa??...)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kaksi kuukautta on hyvä. Toiset syttyy hitaasti (ai minäkö?) ja kuukauden määrä aika saattais puottaa pois ne jotka ei oo kovin nopeitten puikkojen omistajia (miten niin oma lehmä ojassa??...)