maanantai 27. lokakuuta 2008

Viimeisen sadonkorjuuviikon muistutuksia + EDIT

Emo oli eilen niin tööt, ettei jaksanut kuin välttämättömimmän. Nyt tuntuu, että elämä alkaa vähitellen voittaa, ja näitä sadonkorjuuasioitakin jaksaa taas huolehtia.

  • Ihan vain muistutan siitä, että vaikka Sukkasato virallisesti päättyy perjantaiyönä, niin viimeisiä sukkia ei tarvitse toki ehtiä blogata lokakuun aikana! Neulotaan siis sukkaa vaikka pyhäinpäivän aattona puoliyöhön asti. :) Lasken siis viimeisen saldon sunnuntaina 2.11., sovitaan vaikka että klo 20:een mennessä pitäisi kaikkien halullisten sukkaparien olla blogissa. Mutta jos nyt muutama sinne ilmaantuu vielä vaikka maanantaina, niin ei se ole vaarallista, päivittelen lukuja viimeiseen saldopostaukseen. Joka tapauksessa tonni on jo rikki, uskomatonta!
  • Moni teistä onkin jo ilmoittautunut Lapaskuuhun, joka on seuraava yhteistempaus, niin myös minä. Mukavaa vaihtaa lajia välillä.

    EDIT:
  • Ja kun on selvitty lapasista ja joulusta, siirrytään Pääasioihin - tammikuun päähinetempaukseen! :)

Saa nähdä miten emon käy, valmistuvatko Noro- eli viralliset vaalisukat vielä tähän sadonkorjuuseen - mutta en ota stressiä elleivät valmistu, olen ihan tyytyväinen aikaansaannoksiini. Toivottavasti tekin!

1 kommentti:

Ixu kirjoitti...

Ja Tammikuussa keskitytään pääasioihin eli pipoihin, lätsiin yms...
http://paaasioita.blogspot.com/

Ravelryssa on myös ryhmä tälle. Mukaan voi jo nyt ilmottautua :)