lauantai 29. elokuuta 2009

Kutsut on lähetetty!

Tervetuloa Sukkasatoon, te kaikki 279 osanottajaa!

Kutsut kolmeen alablogiin lähtivät juuri äsken. Jos olet ilmoittautunut ja nimesi on listassa mutta kutsua ei kuulu, tarkista ensin sähköpostisi roskapostisuodatin ja ellei kutsua ole sielläkään, ota yhteyttä minuun!

Ohjeet sisäänkirjautumiseen ja postausten kirjoittamiseen sekä kaikkeen muuhunkin Bloggerin perusosaamiseen löydät siis tuosta vasemmasta sivupalkista heti ensimmäisenä. Muista käyttää luokkatunnistetta - se voi olla oma nimesi, valmis, lapsille, hyväntekeväisyyteen, tai vaikka näitä kaikkia, sillä Blogger hyväksyy tunnisteita läjäpäin. Ja muista ehdottomasti laittaa joka tunnisteen eteen vuosiluku 09! Siis 09Kaisa, 09pitsisukat, 09joulupataan... Tämä auttaa apuemäntiä löytämään tämän vuoden tunnisteet ja poimimaan ne esiin. Ja myös ensi vuoden apuemäntiä, koska silloin käytetään tunnistetta 10nimi jne...

Huomaattehan, että meidän arvontavoittolistamme oikeassa sivupalkissa on venynyt valtavaksi! Arpavoittojen lahjoittajina on sekä yksityisiä että kauppiaita. Vanhaan sanomalehtityyliin muistutan, että suosikaa ilmoittajiamme eli klikkailkaa itsenne katsomaan, mitä muuta lahjoittajilla on tarjottavana!

Arpavoittoja voi muuten lahjoittaa ihan sinne lokakuun lopulle saakka, arvonta suoritetaan vasta kun sadonkorjuu on saatu muuten kunnialla päätökseen.

Ja nyt ei sitten muuta kuin jokainen reippaana kirjoittamaan esittelyä omaan alablogiin... :)

6 kommenttia:

marelo kirjoitti...

mä laitoin äsken esittäytymisen näin päin marelo 09 ei kait haittaa

Kaisa kirjoitti...

Ei haittaa, apuemäntä pystyy korjaamaan tunnisteen!

marelo kirjoitti...

Hei sitten vielä Marelo antaa arvottavaksi yhden lahjakortin Hesburgeriin

Kaisa kirjoitti...

Lisätty!

rebekka42 kirjoitti...

Moi, en ole saanut kutsua Sukkasatoon :(

Kaisa kirjoitti...

Kyllä kutsu on lähtenyt! Painoin Lähetä uudelleen -nappia, jollei mitään kuulu vieläkään niin kokeillaan alusta asti uudelleen.