perjantai 28. elokuuta 2009

Se on sitten viimeinen ilmoittautumispäivä...

...tänä iltana alan jakaa teitä alablogeihin ja kutsut lähtevät matkaan huomisen puolella.

Tänä vuonna minulla on siis luvassa mukavan levollinen Sukkasato, sillä olen saanut avukseni neljä ihanaa apuemäntää! Osa heistä on jo kirjoittanut omaan alablogiinsa tervehdyksen, mutta tässä teille tiedoksi, kuka luotsaa mitäkin alablogia. Linkistä pääsette tutustumaan emoihin tarkemmin.
Apuemännät laskevat oman alabloginsa saldot viikoittain ja auttavat omaa sadonkorjuuporukkaansa mahdollisissa ongelmissa. Luonnollisesti myös minä olen koko ajan käytettävissä.

Jos siis et saa huomisen aikana kutsua sähköpostiisi, sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa tms, laita meiliä osoitteeseen kaisantuumooksia (at] gmail piste com (ja muista ne kaksi o-kirjainta!).

Varsinainen sukanneulonta alkaa siis syyskuun ensimmäisenä päivänä. Siihen asti pengotaan sukkalankoja varastoista, hiotaan puikkoja, etsitään parhaat ohjeet... Huomaattehan muuten, että sivupalkissa on kohta "Käpälänlämmittimien ohjeaitta", jos tiedätte tai olette itse suunnitelleet kivan ohjeen, laittakaa linkkiä minulle niin lisään sen listaan!

3 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

http://docs.google.com/fileview?id=0B3ZAO_5-G7oYNzcwZTk4MDEtMTBhNi00ODlhLTljNjgtZTJhZDZmMjZlZThm&hl=fi

tuossa olisi jakoon Jalmari-sukkien ohje

Kaisa kirjoitti...

Lisätty!

Nina kirjoitti...

Kivaa,odottelen innokkaana,langat katsottu ja puikot hiottu =D