perjantai 7. elokuuta 2009

Väliaikatietoa

Sukkasato-informaatio tuntuu levinneen Blogistaniassa taas ihan mukavasti. :) Ajastin juuri ilmoittautumisohjeet, jotka putkahtavat tänne blogiin hetikohta kun vuorokausi kääntyy elokuun 17. päivän puolelle.

Ilmoittautuminen on tänäkin vuonna auki kaksi viikkoa eli 17.-28.8., mutta nytkään kukaan ei saa vielä sinä aikana kutsua blogiin. Kutsut lähtevät vasta 29.8., jolloin tiedän montako teitä on (riittävätkö kaksi alablogia vai tarvitaanko vielä yksi lisää) ja olen jakanut teidät ryhmiin. Villasukka ja Tavallinen ovat jo ystävällisesti lupautuneet apuemänniksi, mutta vielä saa ilmoittautua heille ja minulle avuksi!

Sivupalkkiin päivitän arpavoittoja sitä mukaa kuin niitä luvataan lahjoittaa. Ajatus on, että minä huolehdin arpomisesta ja ilmoitan voittajien nimet lahjoittajille, jotka lähettävät voitot näille suoraan.

Edelleenkään sää ei oikein suosi villasukkailua, mutta siitä huolimatta minä aion 1.9. kaivaa esiin polvisukkalangat... ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
tuskin maltan odottaa, että pääsen ilmoittautumaan (into on taas kova, miten lie toteutumisen laita...)
Yritin avata Tuulan sukkien (ent. junasukkien) ohjetta, mutta tulee vain joku virhesivu (liekö joku väliaikainen juttu ??)
Saisitko jotain kautta etsittyä ohjeen, sille olisi varmaan muillekin käyttöä !!!

Kaisa kirjoitti...

Anonyymi, ilmeisesti tuo entinen linkki on tosiaan lakkautettu. Täällä on kuitenkin periaatteessa sama malli tossumaisena.

Anonyymi kirjoitti...

voisko joku tehdä kolmannen blogin vuodatukseen? miksi kaikki on blogspotissa?:( saatteko siitä jotain bonuksia?

Kaisa kirjoitti...

Anonyymi, voi kun saataiskin! :D Blogger vain oli monessa suhteessa näppärämpi käyttää tällaisissa isoissa tempauksissa silloin, kun esim. Sukkasato syntyi. Vaikka Vuodatus on toki menossa parempaan suuntaan, niin mielelläni silti käytän Bloggeria, koska kaikki omat blogini ovat täällä "saman katon alla" ja minun on kätevä niitä pyöritellä.

Yhden alablogin tekeminen Vuodatukseen toki onnistuisi. Mutta kun joka tapauksessa jaan osallistujat alablogeihin sattumanvaraisesti, ei se paljonkaan hyödyttäisi niitä, jotka haluaisivat Vuodatukseen mutta päätyisivät Bloggeriin.

Muita tempauksia toki järjestetään molemmissa. Wordpressiin tai muihin blogipalveluihin ei ole tainnut yhtään tempausta syntyä?

Jos olet epävarma Bloggerin käytöstä, tutustu ihmeessä sivupalkissa oleviin tarkkoihin käyttöohjeisiin!

Taru kirjoitti...

Hei, voiko ulkomailla asuva ottaa osaa sukkasadon keruuseen ?

Kaisa kirjoitti...

Taru, ilman muuta voi! Mitään muuta ei tarvita kuin toimiva internet-yhteys ja sähköpostiosoite (tai no, sukkapuikot ja lankaa tietysti myös ;).