torstai 4. elokuuta 2011

Sukkasatoasiaa

Vähän on jo tullut kyselyjä tämänvuotisesta Sukkasadosta. Aikomukseni oli se järjestää, olisihan nyt "puolipyöreä" viides sadonkorjuusyksy, ja taisin näin jollekin kysyjälle jo luvatakin.

Nyt on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että minun on säästettävä itseäni. Viime talvi oli monella tavalla aika vaiherikas ja rankka muuttoineen, työttömyyksineen ja kaksine työpaikan vaihtoineen, samoin kesä ja lomakin erinäisistä syistä. Olen aika väsynyt ja kaipaan vapaa-ajalla lähinnä vapautta.

Sukkasato on ihana tempaus, olen nauttinut sen pyörittämisestä joka syksy - mutta samalla se on myös aika rankka, vaikka mukana on ollut ihania apuemoja. Tempausajan lyhentäminen kuukauteenkaan ei auttaisi, koska samat valmistelut, ilmoittautumishässäkät ja loppujärjestelyt pitäisi tehdä joka tapauksessa.

Haikein mielin siis tulin nyt kertomaan, että en aio järjestää Sukkasatoa tänä syksynä. Mutta sen sijaan en kiellä jotakuta toista ryhtymästä sitä järjestämään!

Jos siis joku tahtoo toteuttaa sadonkorjuuta, minulta voi sähköpostitse kysellä asiasta. Toimeen tarttuvalle annan mielelläni käytettäviksi pääblogin sekä kaikki kolme alablogia.

Jos taas ei pyörittäjää tälle vuodelle löydy, niin neuloskellaan sukkia vain omaksi iloksemme ja katsotaan, josko vuoden päästä olisin taas valmis tempausta pyörittämään. En siis suinkaan ole Sukkasatoa lopullisesti hautaamassa.

5 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Harmi, ettei sukkasatoa tänä vuonna järjestetä. En itse siihen kyllä olisi päässyt oikeastaan osallistumaan, erään toisen tempauksen takia. Ehkä tälle joku innokas löytyy pyörittämään :) Minä ainakin olisin innokkaana sivusta seuraajana harmittelemassa, kun en itse voi mitään uutta aloittaa.. :D

Maria H. kirjoitti...

Ymmärrän kyllä, ettei yhden aika kaikkeen riitä. Voimia sulle, toivottavasti tavataan Seinäjoella. Ja odotellaan, jos joku innostuu emoilemaan:-D

Matleena kirjoitti...

Haikeana luin minäkin päätöksesi, jonka ymmärrän oikein hyvin. Jos ei kukaan muu astu remmiin, niin jään odottamaan seuraavaa syksyä, jos vaikka silloin... :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos ymmärryksestä! En tosiaan ole Sukkasatoa lopullisesti hylkäämässä, mutta olen opetellut kuuntelemaan itseäni. Eli palataan asiaan ensi syksynä, ellei innokasta emoa ilmaannu.

marelo kirjoitti...

laityoin sulle tulemaan s.postia. Vastaisitko mahdollisimman pian ko viestiin.