sunnuntai 21. elokuuta 2011

Viikko aikaa

ilmoittautua eli ensi sunnuntaihin klo 15.00 asti. Tämän jälkeen lähtee viimeiset kutsut alablogeihin ja alkaa armoton lankojen, ohjeiden ja puikkojen etsimnen ja mahdollisesti viimeiset esittäytymiset.
Tunnelma sen kuin nousee ja kihinä ja kuhina ympäri latoa vain käy kun ihmiset odottavat milloin saa laittaa ensimmäiset silmukat puikoille.

Itse ainakin odotan innolla sitä päivää kun silmukat saa luoda ja saan aloittaa ensimmäisen sukkani, mutta onneksi nyt ei kuitenkan tarvitse olla ilman sukan tekelettä vaan teen vimmatusti Kyjyn töitä loppuun, jotta kerkiäisin vielä tähänkin tekemään muutamat sukat, mutta taitaa se olla niin, että sukat valtaavat kahdeksi kuukaudeksi myös emonkin ja kaikki vanha eli menosa oleva KyJyily jää taka alalle ja sitten jää nähtäväksi saanko kaikki työt valmiiksi. Pahoin kyllä pelkään etten saa, mutta yritys hyvä kymmenen ja onneksi leikkimielellä lähdetty mukaan. No niin näihin sanoihin emo lopettaa ja lähtee kutomaan miesten pääkallo sukat loppuun.

Viimseinpäivityksen jälkeen meitä sukan kutojia on 172.

2 kommenttia:

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Näin äkkipäätä en (ainakaan helposti) löytänyt SÄÄNTÖjä, voisikos niille luoda ihan oman linkin jonnekin sivupalkin yläosaan? Varmaan ne jossain on, mutta tylsää alkaa kaivamalla kaivamaan...

emo kirjoitti...

Emo kirjotiteelee joitakin ohjeita huomenna jos kerkiää