torstai 18. elokuuta 2011

Tervetuloa mukaan Sukkasatoon 2011 - ilmoittautuminen avautuu!

Tervehdys kaikille olen Marelo ja koitan tänä vuonna emännöidä Kaisan puolesta tämän sukkasadon. En ole koskaan aikaisemmin blogannut täällä vaan olen vuodatuksessa eli saatan olla todella ummikko ja apu voi olla joskus tarpeen.

Mukaan mahtuu kolmenblogin verran tulijoita eli kaikenkaikkiaan 300 (huh ompas paljon)

Siivoilen blogia koko ajan joten älkää ihmetelkö vanhoja juttuja täällä nyt, ne poistuvat pikkuhijaa.

Olen pahoillani kun tämän tempauksen ilmoittauminen on näin lyhyt, mutta johtuen Kaisan tilanteesta ja minun mukaan tulostani näin myöhään.

Tämähän on viiden kerta kun kudomme sukkia, niin kuin Kaisa aikaisemmin totesikin. Eli pidämme sitten minun kanssani nyt ne ”puolipyöreät” sadonkorjuu juhlat. Hip hurraa….

MITÄ SITTEN SUKKASADOSSA TEHDÄÄN


Sukkasadossa neulotaan tai virkataan yhdessä sukkia, tossuja, töppösiä, säärystimiä - kaikki polvesta alaspäin puettava otetaan huomioon. :) Voit neuloa tai virkata itsellesi tai lahjaksi, pukinkonttiin tai hyväntekeväisyyteen. Tempaustietoa on sivupalkissa. Jos tiedät muita sopivia hyväntekeväisyystempauksia, tai jos joku tuolla mainituista on vanhentunut, kerro niistä tämän tekstin kommenteissa.

Tempausaika on jälleen perinteinen sadonkorjuuaika 1.9.-31.10. Kun tällä välillä antaa puikkojen heilua, on loppusyksyn joulukiireistä pois monta lahjaongelmaa.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMINEN


· Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse. Ilmoittautuminen avautuu nyt ja on auki sunnuntaihin 28.8. klo 15.00 asti.

Jos siis haluat olla mukana, lähetä viestiä Marelo-emolle osoitteeseen aikuistenvaihtoja [at] gmail piste com

Muualle tulleet viestit jäävät huomioimatta eli ilmoittautumisia otan vastaan vain s.postiin.

Kirjoita viestiin

 1. nimi tai nimimerkki, jolla haluat tempauksessa esiintyä. Huom! Jos käytät etunimeäsi ja epäilet, että listalle tulee joku muukin samanniminen, lisää jokin erikoistunniste, kuten sukunimen ensimmäinen kirjain tai vastaavaa. Jos sittenkin samannimisiä tulee, erotan teidät toisistanne blogin nimellä tms.
 2. oma sähköpostiosoitteesi (se ei tule julkisuuteen, mutta on välttämätön, jotta saan lähetetyksi sinulle kirjoitusoikeudet johonkin alablogiin)
 3. mahdollisen oman blogisi osoite, jos haluat että se näkyy Sukkasadossa. Blogittomuus ei luonnollisesti ole este osallistumiselle!

  Huom. tarvitsen nimenomaan blogin osoitteen, eli sen tekstin jonka näet nettiselaimesi osoiterivillä, esim.
  http://sukkasato.blogspot.com. Jos annat pelkän blogin nimen (esim. Sukkasato), minulla on kova homma googlettaa esiin juuri se oikea blogi ja näin ollen saattaa olla etten edes lähde hakemaan sitä oikeaa eli ole tarkka mitä laitat tulemaan.

  Jos mieluummin haluat että linkitän sinut osallistujalistassa Ravelry-osoitteeseesi, kerro se. Ja jälleen haluan tietää nimenomaan profiilisi osoitteen, esim. http://www.ravelry.com/people/pikkuK. Jos annat pelkän nimimerkin, niin en todellakaan hae sinua sieltä koska en itse ole siellä laisinkaan ja tämä paikka on minulle todella upo outo joten jää likittämäti.

  Tarvitsen vain yhden linkin per osallistuja. Jos siis sinulla on sekä blogi että Ravelry-profiili, joudut valitsemaan kumman ilmoitat.

Huom. viimevuotisten osallistujien oikeudet on poistettu, eli kaikkien mukaan haluavien on ilmoittauduttava!


· Koska Blogger rajaa nykyään yhden blogin kirjoittajamäärän sataan, tempauksella on kolme alablogia: Hillokellari, Heinälato ja Perunalaari. Ja toivon, että saisin apuun apuemäntiä. Jaan teidät alablogeihin sattuman varaisesti.

· Kaikki tempauksen tiedotus tapahtuu tämän Kotilato-blogin kautta.


· Kun ilmoittaudut, et saa minulta henkilökohtaista vastauspostia, ellet erityisesti kysy jotain tai ellei minulla ole jotakin kysyttävää. Vasta 29.8. eli ilmoittautumisajan päätyttyä lähetän sähköpostiisi kutsun( saat sen viimeistään 31.8), jossa olevan linkin kautta pääset kirjautumaan omaan alablogiisi. Jos sinulla on jo Blogger- tai Google-tunnus, pääset sisään sillä. (Jollet ole aiemmin kirjoittanut mitään blogia tai et ainakaan Bloggeria, älä pelkää. Tämän Kotiladon sivupalkissa on kuvalliset ohjeet kaikkeen siihen, mitä sinun tarvitsee tietää teknisestä puolesta. Lisäksi mielelläni vastaan kysymyksiin siltä osin kuin osaan vastata.)

Kehotan kuitenkin seuraamaan
tämän Kotiladon sivupalkkia, jonne linkitän ilmoittautuneet.
Ellei nimesi ilmesty osallistujalistaan muutaman vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, ota minuun yhteyttä! Huom. Jos listassa näkyy henkilön nimen perässä suluissa RavLink, linkki vie Ravelryyn, jonka käyttö vaatii rekisteröitymistä. Jos siellä näkyy viiva, se tarkoittaa sitä, ettei linkki vie mihinkään eli henkilöllä ei ole mitään nettilinkkiä - Blogger ei nimittäin suostu tekemään tuota automaattilistausta ellei osoiterivillä ole jotain, ja linkittömille laitan sinne vain pisteen.


· Sukkasato ei ole kilpailu, vaan tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä sukkien parissa. Jos niin käy, ettet ehtisikään neuloa yhtään paria koko syys-lokakuun aikana, kukaan ei nuhtele sinua, ja olet silti mukana niissä arvonnoissa, jotka on tarkoitettu kaikille osallistujille. Mielenkiinnon vuoksi apuemännät kuitenkin ilmoittavat viikon lopussa minulle kummankin blogin valmistuneet työt, ja minä merkkaan yhteissummat tänne Kotilatoon.

· Koska me olemme kaikki hyvin ahkeria, ansaitsemme myös palkintoja. Arpavoittotietoa päivitän sivupalkkiin sitä mukaa kuin voittoja kertyy. Lahjoittajat lähettävät arpavoitot suoraan voittajille emon antamien voittotietojen perusteella.


Kaikissa ongelmissa voit ottaa yhteyttä minuun ja koitetaan selvittää tilanne.

Ei kommentteja: